Ortalama kaldırma süresi nedir 1k gönderi kaç dk sürüyor
Hocam doğrusu denemedim ama dilerseniz birlikte deneyebiliriz?
Hocam mgp25 apiyle 20-30 satırlık kod az önce yazdım bu arkadaşın konusuna kanmayın lütfen. İnternette arayarak ücretsiz bulabilirsiniz. Hadi 10 20 liradan satsa neyse. Lütfen gereğini yapalım moderatörler
@Coskun;
@Sikayet;
Ayrıca az önceki açtığı konuda 500 TL ömür boyu 200 TL aylık kiralık diye satıyordu.
ALLAh razı olsun konumu baltaladığınız için fiyatı düşürmek zorunda kaldım hakkımı hella etmiyorum
https://www.r10.net/showthread.php?p...post1076336384 burada ki konuya gel orada kendini savun yazılım bana ait ister 200 tl ye ister 200.000 bine satarım kimse laf edemez alan alır almayan almaz okey?
garip bir mesaj. Kendi yazılımıysa isterse 2 milyara satar ve kimse karışamaz. Nasıl bu kadar emin olup baltalıyorsunuz anlamadım
Ağzınız bal yesin hocam

isteyen istediğini, istediği fiyata satar birader sanane.
ömür boyu lisans demesinde şunu sorarım ben de arkadaşa, lisans istemcisi sunucu üzerinden mi çalışıyor, sunucu ise bikaç yılda bile olsa kapanma durumu olunca lisans nasıl isteyelim
Hocam ömür boyu lisansdan kastım al ömür boyu istediğin kadar istediğin yerde kullan hemen konuyu güncelliyorum