emreyavsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir dizi artık kendi dizi isimlerinin domainini almıyor. Dediğim gibi bütün güçlerini sosyal medyada harcıyorlar. Ben olsam ben de öyle yaparım. İnsanların %60'ı neredeyse hiç tarayıcıya bile girmiyorlar (mobilden bahsediyorum). Herkes gününü sosyal medyada geçiriyor ve bir şey arayacaksa YouTube'dan arıyor, izlemek varken neden okusunlar değil mi. Bölümleri-kesitleri hem Youtube kanalından hem de kanalın internet sitesinden yayınlıyorlar. Çoğu dizinin bölümleri Youtube'da olduğu için kanalın sitesine de girilmiyor. Zira kanalın sitesinde bi dünya reklam var

Kısacası sadece kendinizi kandırırsınız. Ama illa dizi olarak bakma olaya. Hizmetçiler ile zenginleri buluşturan bir platform olabilir Gerçi bu iş için ajanslar oluyor ama belki reklamla tutturabilirsin. Az önce aklıma geldi bu, daha önce görmedim (varsa da bilmiyorum).

Bu arada sakın dizinin bölümlerini veya kesitlerini paylaşayım falan deme. Ertesi gün ihtarname evinize gelir.
mantıklı hizmetciler platformu acmak , zaten korkudan bir şey yapamıyorumki zaten