BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,
Tema değişirken linklerin değişecek mi? Değişecekse, stabil bir şekilde 301 at.
Tema değişmeden önce ısı haritası kontrolü sağladın mı? Kullanıcıların nerelere tıkladığını vs? Eğer ki; yapmadıysan 1 hafta boyunca analyticste sayfalar arası geçişlerini takip et.
Eski tema / Yeni tema aynı hosting içerisinde farklı klasörde test ettin mi? Mobilde hangisi daha hızlı cevap verecektir. Load süresi, render süresi, js süresi vb işlemleri. Bu çok önemli.

Detayları bana PM'den yaz, yardımcı olayım.
Değerli ustam cevabın için çok sağolun.
Geçiş yapılacak hosting firmasının load süresi 1.4 s lerde. Yani Türkiye de ilk 3 te firma.
Yeni temanın pagespeed değeri 99. Mobil ise 97. Cache sistemi vs de mevcut. Eski tema da ne yaptıysam neler yaptıysam bir sonuç alamadım. Ve yeni tema iyi olacak gibi.
Kullanıcı işlemlerine hiç bakmadım, fakat bu hafta aklımda.
Size dönüş yapacağım çok sağolun.

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesf birçok kişi Seach Console yayımlanan içerik olsun başka işlemler olsun URL getir kısmını öneriyor.

Şu anlık yapmanız gerekenler ilk 1 hafta boyunca Sabah Akşam Search Console girip tema değişimi nedeni ile 404 veren sayfa ve linklerin olup olmadığını kontrol edip varsa Hataları araştırmak.
URL getir yerine Site Haritası Gönder kullanmak.

2. hafta günde bir kere Site Haritası Gönder kullanmak.

3. haftaya çoğu şey sıkıntı çıkartmadan oturur zaten.

Değişiklik yapacağınız tema size görsel açıdan güzel gelebilir. Önemli nokta yeni tema eski temadan seo açısından iyi olmalı.
Değerli hocam
Linkler de bir sıkıntı olmayacak.
301 gibi işleme gerek yok yani. Bakalım inşallah
Dediklerini yapacağım sağol hocam