bilimokur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yaklaşımınız yanlış. Wordpress'e asıl gücü kancaları, rest apisi ve diğer apileri veriyor. Birçok geliştirici sınırsız tasarımı entegre edebiliyor. Ayrıca Wordpress'te taxonomy ve post type ile beraber sınırsız alanda kullanılabilme kapasitesi var. Hız konusuna gelelim. Sizin sisteminizde cache var mı en basitinden. Wordpress te bunu sağlayan, dinamik sayfayı statik hale getirip sıfır sql sorgu ile önümüze koyan bir sürü eklenti mevcut. Saniyelerin altında açılma hızlarına ulaşılabiliyor. Projeniz güzel olabilir fakat Wordpress'ten 120 kat hızlı diyip Wordpress'i yerden yere vurmak yanlış.
Wordpress i yerden yere vurmuyirum , daha önceki sayfada yazdım , alternatif değil wp ye. Ama hızlı wordpress den . Blogger de hızlı wordpress den , data life engine de hızlı . Bizimki hızlı . 😃
Ama wordpress ile ne yaparsanız yapın kaynak tüketimi hep fazla olacak . Buda sunucu maliyetini yükseltir. Sisteme yatırım yapmak daha ucuza işi halletmektir

emerald adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine cevap yazmıyorsun. Hızlı olunca ne oluyor? WP den hızlı ama onun özellikleri yok diyorsun. WP kullanmıyorum hayatta da kullanmam ama bildiğim kadarıyla 500 den fazla özelliği var. Senin sistemde bunlar yok ama hızlı diyorsun. Soruyorum eee hızlı ama ne olmuş yani. WP ücretsiz sen 30 $ gibi bir fiyat yazıyorsun. Seninkinden hızlı sistemler var ve ücretsiz o zaman senin sistem de onlara göre kötü.
Wordpress i salt halı ile test ettim , o özellikler olmadan yani.
İşte soruyorum sana hızlı sistem hangisi, bende öğreneyim.
Hızdan sayfa açılma hızı anlamıyorsun umarım

Mesela ilk kurduğunda wp yi, o 500 özellikten , 326 ci özelliği yazarmısin 😃