begreen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elementor, visual composer tadında ui ile düzenlenebilir bir şekilde olursa hatta varolan WordPress temaları az bir değişiklik ile giydirilebilirse, çok güzel satışlar olacağını temenni ediyorum, ilk sıraya adımı yazdırayım 😊
Merhaba , var olan html temaları çok basit giydirme yapılıyor . Ancak tabi asıl amacımız performans ve SEO oldugu için daha temiz bir kod düzeni mevcut .
Converter yapabiliriz aslında ileriki aşamalarda

ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım başarılı bir sistem geliştirirsiniz ama bahsettiğiniz anlık tekillere ulaşan site sahipleri sunucusunu da, kullandığı yazılımı da özel seçer ve ona göre optimizasyonunu sağlar. Ki düzgün bir sunucuda adam akıllı optimize edilmiş bir wordpresste sizi yarı yolda bırakmaz. Yani özetle ne kadar ekmek o kadar köfte durumu. Böyle bir siteye para harcayacak kişi de siteden kazanıyordur zaten. Onun dışında yukarıda bir arkadaşın mesajını gördüm bence piyasaya güzel bir haber scripti kazandırırsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem bu durumda rakip olarak karşınızda wordpress değil de haber script firmaları olur.
Merhaba , bizde özel olması için yaptık zaten , ücretli açık kaynak sistem , yani biz project manager olarak görev alacağız . Ucertli ve ücretsiz destek olacak .

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'ye satma derim. Şahsi görüşüp katılanda olur katılmayanda, avrupaya farklı yerlere açıl, geliştirende çıkar. Bizde beleş versen bile çöp ederler.
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım son durum ne olacak .

ozonkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar iyi bir sistemse öncelikle globale açılın, dökümantasyonu iyi olsun yabancılar türkler gibi değil, her türlü alıyorlar ki amerikalı birisi için 30-40 dolar bir şey değil.
Geliştirmek içinse şunu önerebilirim, wordpress temalarını direkt olarak entegre edebilecekleri bir sistem oluşturabilirsiniz, bu sizin entegrasyon sayınızı hızla arttıracaktır çünkü sistemler arası geçiş kolaylaşacak.
Merhaba , tema entegresi çok basit , wordpress için converter yapabiliriz ilerde .

DeepX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer projenize güveniyorsanız globalleştirerek açık kaynak şeklinde paylaşın... Eğer işe yarar bir sistemse eklenti, tema, premium vs ile "satarak kazanacağınızın" kat be kat fazlasını çıkartacağınızı düşünüyorum...

En iyi kararı verecek olan sizsiniz..
Merhaba , açık kaynak ücretli olarak kullanıma sunulacaktır. Eklentiler ücretli ve ücretsiz olarak ayrılacak .

Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında data life engine de kullandım. hız ve sunucuya yük bindirmesi bakımından daha iyi olmasına rağmen wordpresse geçtim. Neden peki? Çünkü tema ve eklenti desteği var. Mesela benim pinterest ile ilgili kullandığım eklentiler var. pinterest devamlı algoritma değiştiyor eklenti yazan arkadaşlarda güncelleme yapıyor. Eklentiler için güncelleme desteğini kim nasıl geliştirecek. Çok zor artık.
Her sistemin bir kullanci kitlesi vardır , wordpress varken neden insanlar blogger kullanıyor mesela ? Ben pazarda yer edinecek konunlandiracak alan arıyorum . Yoksa bu sistem sizin işinize yaramaz siz wordpress kullanın .

Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarınızın devamını dilerim hocam dediğiniz gibi ülkemizde bu tarz projelere girişen pek yok, yolunuzdan ayrılmayın.
Teşekkürler, evt gerçekten üreten yok , üretmek isteyene fikir veren çok az , ancak dediğim gibi sizin gibi değerli kişiler sayesinde yaparız düşüncelerimizi

fatihemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress'in en büyük artısı, sıfır kod bilgisi ile web sitesi kurmanıza olanak vermesidir.
  • Sıfır bilgi ile bir hosting alabilirsiniz,
  • Bir tıklama ile wordpress kurabilirsiniz,
  • Mail adresinize gelen bilgiler ile admin paneline giriş yapabilirsiniz,
  • Temalar kısmından keyfinize göre tema seçip yükleyebilirsiniz,
  • Eklentiler kısmından keyfinize göre eklenti seçip yükleyebilirsiniz,
  • Panelden dışarı çıkmadan sitenizi şekillendirebilir, bileşenler ve menüler ile sitenizi yönetebilir, çok hızlı bir şekilde içerik girebilirsiniz.
Tüm bunları yaparken tek bir satır html/css/php vb. bilgisine ihtiyacınız olmaz. Wordpress'e alternatif olarak çıkan yazılımların büyük bir kısmı bu esnekliği sağlayamadığı için geri planda kaldı.

Wordpress'in en büyük eksisi (bence o kadar da büyük değil) performans. Ancak bu performansı da yazılımcı olarak aşabiliyor olmanız gerekir. 50+ yaşında emekli albay bir müşterim "cache diye bir şey varmış eklenti sayfasından yükledim sitem hızlandı" diyebiliyorsa, bu işi meslek edinmiş kişilerin wordpress performansından şikayet etmemesi gerekir. Temeli wordpress olan nefisyemektarifleri(.)com sitesi ile ilgili şu içeriği görmenizi tavsiye ederim: https://uysalmustafa.com/2019/05/11/...-ramadan-2019/
Merhaba , wordpress alternatif sistem değildir , ondan daha performanslı ve kullanımı kolaydır .
Datalife engine gibi konumlandırımayi düşünüyorum, ücretli açık kaynak

bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuya katılıyorum, wordpress blog olmaktan çoktan çıktı. Eklenti ve temalarda sorun yaşamayacağımı bilsem v2.3 kullanıcam Hep içimden wordpress keşke bir lite sürüm çıkarsa artık demişimdir.

Bu arada geçiş için bir uygulaması olursa (importer gibi) daha iyi olur sizin için.
Merhaba, sonunda anlayan biri çıktı projeyi , evet aynen lite versiyorun gibi düşünün . İçerik girilsin , goruntulensin, yorum yazılsın . Ek özellikler modüller ile olur .

Yorum öneri görüşlerinizi not ediyorum arkadaşlar.
Projenin hedefi dediğim gibi yüksek performans, kaliteli içerik , SEO . Tabi modüller ile botlar otomatik içerikler , ozgunlestirme gibi birçok özellik içinde olacak .

Bu arada sunuda not düşeyim , Google özgün sever 👍
Fikir önerilerinizi bekliyorum