Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıcı 100 lira mobil ödeme yaptığında, satıcı 90 lira ödeme alıyorsa. Wirecard ve Payguru'ya haber göndereyim Shipy ile çalışsınlar, yazık onlara çok fazla komisyon ödüyorlar operatörlere.

İnsanların aklıyla dalga geçmeyin, operatörlerin aldığı komisyon oranları belliyken, gelmiş mobil ödemeye %10 komisyon diyorsanız burada bir bit yeniği vardır. Hoş, Payamar, Buypayer'de daha düşük oranlar vaat ettiler ama sonuç olarak baktığınızda ikiside ortada yok.
Ayrıca Paywant'da her ödeme kanalında farklı oranlar var, siz burada algı yapıp direk %50 diyorsunuz. Bu tamamen yanlış bir tutumdur ve karalamadır.
Benim Paywant'da oranım dijital içerik üzerinden ve bu attığınız oranlardan çok daha düşük. Oyun için başvurduysanız, oyunlar için operatörün aldığı oranlar verilmiştir.

Verilen oranlarda da zaten Paywant komisyonunun %7 olduğu belli. Siz yine bir algı içerisindesiniz.

Her zaman en uygun olanı tercih ediyorsanız , kalite önemsiz ise sizin için bu konuya bir şey diyemem.Bir hata aldığınızda orada burada konu açmaya devam edilir.Ben diğer markayı bilmem kıyaslamayı da uygun görmüyorum o yüzden fakat bu konumda lider olan Paywant'ı tercih ediyorum.Şuan bu durumu Glovo ve Yemeksepetine benzetiyorum.Bu konuyu da sizin için açabilirim.Glovo Türkiye sektörüne girdiğinde referans sistemi ile üye toplayıp insanlara neredeyse bedava yemek verdi , buna karşın Yemeksepeti hiç bir şekilde aksiyon almayıp oturdu izledi.Şuan ki durumu biliyorsunuz kendilerine elvade demiş bulunduk.Nerede hata diye sormaya bence gerek yok.Bu konuyuda artık Paywant Yetkililerine bildireceğim , ben onların şahsi avukatı veya çalışanı değilim , eğer bunu Glovo örneğini anlayamadıysanız Muz ve Altın örneğini vereyim size son olarak , Muz başlarda çok güzeldir zaman geçtikçe kararmaya başlar ve kısa vadede olmaz bu iş , altın muzdan daha uzun sürede kararır fakat , tekrar parlaması muhtemeldir ve kıymetlidir.3 Kuruş daha fazla verip ben Yemeksepetini tercih ederim.Siz Glovayı ediyorsanız hayatınızda başarılar dilerim..Savunduğunuz sistemin ne merkez adresi belli , ne vergi numarası belli , ne kim oldukları belli.Bu kadar para kazanacağım aracılık yapacak kuruluşun parayı alıp kaçmayacağı ne malum Büyük iş mi yapacağım ararım Paywant'ı İzmir Ofisi için Randevu alırım(adettendir müsait olmayabilirler sonuç olarak) oturur kahvemi çayımı içer işimi yapar çıkar giderim neyse bu konu uzadı baya , ben müşteri olarak Memnun kaldığım Paywant'ı önerdim siz Shipy yöneticileri gibi Paywant'ı karalayacı şeyler söylediniz.Kendilerine bu durumu ileteceğim , hakkınızda şikayet oluşturmaları muhtemel iyi forumlar.
Her iki firmanın da ne müşterisi, ne yöneticisiyim. Konudaki ilk yorumunuz olan "Hocam nereden buluyorsunuz böyle firmalari" şeklindeki aşağılayıcı tutumunuza istinaden sözü geçen 2 firmanın da kendi komisyon oranlarını ilettim, mantık ile ufak bir hesabı da yorumuma ekledim. Mesajımı gözden geçirmenizi öneririm, ortada sizinki gibi ne aşağılayıcı ne de karalayıcı bir tutum var, yorum içerisinde firmaların kendi sitelerinde yazanları bulundurdum, bu yazılanlar "karalayıcı şeyler" olsaydı şayet 2 firmanın da bu oranları sitelerine yazmamaları gerekirdi. Açıklayıcı tutumunuzdan ötürü teşekkür ederim, bahsi geçen markanın henüz forumda konusu ya da hesabı var mı bilmiyorum, lakin yaptığınız büyük bir ayıptır, 2'si de marka esasında. Kıyaslama olması gayet doğal, bunun sonucunda tercih edecek olan müşteri için bir nitelik olacaktır. Sizin de dediğiniz gibi konuyu uzatmak gereksiz, devam edecek olursanız özel mesaj yoluyla tartışabiliriz lakin bir yardım konusu altında bu tarz yorumlarınızın çok yanlış olduğunu hatırlatmak isterim.
İyi forumlar