masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hangi fenerli için şampiyonluktan daha önemli olabilir GS'yi yenmek? bunu kanıtlar mısın. BEN FENERBAHÇELİYİM VE BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM. HİÇ BİR FENERLİDE SÖYLEMEZ. Nereden duydun uydurdun bilmiyorum. GS'Yi yendik yenilmedik diye övünüyoruz diye ŞAMPİYON olmayı istemiyoruz gsyi yenelim yeter mantığını nereden nasıl çıkarttın anlam veremedim.

2. olarak 19 ŞAMPİYONLUĞUMUZ var ( sayılmayanları da eklersek 28 ) tuttuğun takım BEŞİKTAŞ'tan 4 şampiyonluk fazla. Demek ki şampiyon olabiliyomuşuz ! Öyle bir anlattı ki sanki her sene beşiktaş galatasaray şampiyon oluyor fener hiç olamadı. şurada 2 3 senelik maziniz var. 5 10 sene de gelip 1 kere şampiyon olup sonra şerefli üçüncülükler diye tarihe gömülüyosunuz ama fenerin şampiyonluk sayısına laf atmaya gelince maşallah kaplansınız.

3.olarak Fenerbahçenin yaşadığı şike süreci kumpaslar, otobüs kurşulanmasını vs beşiktaş yaşasaydı şuan 2. ligi takip ediyo olurdun takımın için. Boş yapmayın. O sene tüm oyuncuları gitti fenerin bu rağmen şerefli şampiyonluk aldık. Daha sonra da zaten şampiyonlar ligine gidemedik şike kumpası otobüs kurşunlanması çok büyük şekilde yıprandık bu da etkiledi şampiyonlukları.

Bir şey söylerken önce kendi takımına bakmalı insan
1994-95 sezonu, 2002-03 sezonu, 2008-09 sezonu, 2015-16 sezonu, 2016-17 sezonu SON 5 ŞAMPİYONLUĞUNA BAKINCA 1994 DEN BERİ YANİ 26 SENE DE 5 ŞAMPİYONLUK BAYA İYİ RAKAM BRAVO ÇOK GÜZEL ŞAMPİYON OLUYOSUNUZ SİZ.
Geçen sene kümeye düşer mi diye merak edilen takım beşiktaş değil fenerbahçeydi ek olarak 5 şampiyonluk diyosunuz ama sizde son 6 yıldır şampiyon olma başarısını gösteremiyorsunuz. Bu süre dahada uzayacağa benziyor.

Ben sadece bu kadar galatasaraya odaklı kalmayın kendi yolunuzda gidin tavsiyesi veriyorum. 2 maça bu kadar takılmayın futbolda herşey olur yenilmemek güzeldir ama bunu sezon sonunda taçlandıramıyorsan bir anlam ifade etmiyor senin 20 yıl yenilmemen.