MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bütçe sıkıntınız yoksa xenforo ve özel tema derdim. Ama ücretsiz olsun derseniz flarumu kesinlikle öneririm. Eklentiye dayalı bir yazılım herşey eklenti ile yapılıyor çok güzel eklentiler çıkıyor her geçen gün. Ben geleceğini başarılı olarak görüyorum.

Flarum ile başlayıp ileride geçmek istediğiniz bir yazılım olursa sql converter yazdırarak geçiş sağlatırsınız en kötü ihtimalle.
Bir proje olacaksa bu illaki bir de bütçesi olmalı. Xenforo yu da inceledim. Ama düz forum mantığı ile bir projenin tutma olasılığını düşük buluyorum. İnşallah dediğiniz gibi flarum un geleceği güzel olur.
Yanıtınız için teşekkür ederim.

taksimcw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Q2A'yı da inceleyebilirsiniz. Soru ve cevap üzerine geliştirlmiş açık kaynak kodlu bir sistem, bir çok eklentisi de mevcut..
Q2A yı da inceledim, ama ısınamadım. Nedenini bilmiyorum
Teşekkür ederim sizede.

TDBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet SSH gerektiriyor fakat bazı paylaşımlı hostinglerde SSH izni yok o yüzden yazmıştım. O kaydol olayı da CSS ile yapılıyor. Forumumun daha çok yol alması gerekiyor. Şu anlık sıkıntı olmaz zaten sonrasında tek satırla kaldırabiliyorum. Mobilde çıkmıyor zaten. Ayrıca arayüzde çoğu şeyi ben kendim ekledim. Mobil kısmında özellikle arayüz kısmında önemli eksiklikleri var. Ayrıca Flarum ile herhangi konuda yardıma ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz. Çünkü çok eksiği var aslında yazılımın fakat gelişmeye açık zaten BETA sürümünde ki normal karşılanabilir. Kararlı sürümde çok gelişeceğini düşünüyorum.
Desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim. Flarum a karar verirsem mutlaka tanışırız.
Tekrar teşekkürler.