Flarum u araştırırken karşıma çıktı biraz inceledim, ücretli versiyonlarına vs de baktım ama arayüz olarak fraum daha sıcak geldi. Ama halen karıştırıyorum demosunu.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Evet dediğiniz gibi eklentiler var. Bir kaç eklenti vs kurdum denedim baktım. Kurulum basit. Ayrıca paylaşımlı hostinge yüklenebiliyor sadece ssh ekranı lazım. Flarumtr yi de dün gece keşfettim. Güzel konular var bilgi içeren.
Son olarak sizin sitenizde hoş sadece o kaydol butonuna teşvik ters tepebilir sanki. Beni rahatsız etti

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Evet SSH gerektiriyor fakat bazı paylaşımlı hostinglerde SSH izni yok o yüzden yazmıştım. O kaydol olayı da CSS ile yapılıyor. Forumumun daha çok yol alması gerekiyor. Şu anlık sıkıntı olmaz zaten sonrasında tek satırla kaldırabiliyorum. Mobilde çıkmıyor zaten. Ayrıca arayüzde çoğu şeyi ben kendim ekledim. Mobil kısmında özellikle arayüz kısmında önemli eksiklikleri var. Ayrıca Flarum ile herhangi konuda yardıma ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz. Çünkü çok eksiği var aslında yazılımın fakat gelişmeye açık zaten BETA sürümünde ki normal karşılanabilir. Kararlı sürümde çok gelişeceğini düşünüyorum.