Flarum u araştırırken karşıma çıktı biraz inceledim, ücretli versiyonlarına vs de baktım ama arayüz olarak fraum daha sıcak geldi. Ama halen karıştırıyorum demosunu.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Flarumda daha çok iş eklentilerle yapılıyor yani eklentiler daha kullanılabilir yapıyor siteyi. Bu eklentiler de paylaşımlı hostingde yüklenemiyor zaten daha. Yani komut ekranıyla ya da sürekli localhostta ekleyip hostinge yüklemeniz gerekiyor. Ayrıca eklentilerde hata da olabiliyor. Bizzat sorunu yaşadım. Bir eklenti yüzünden bir konuda bug meydana geldi. SEO konusunda her tartışmadaki yorumu ayrı ayrı indexliyor ve bu bazen sorunlara neden olabiliyor. SEO'da Schema olarak Q&A veya Forum olarak yine bir eklenti ile yapılıyor işlem. Benim tavsiyem kararlı sürümü çıkmadan ciddi işlere girmemeniz. Flarum Türkiye diye destek forumu var orada bir hayli kullanıcı da var. Eğer kurmayı düşünüyorsanız bakabilirsiniz. Ayrıca Laravel framework kodlanmış.
Son olarak Flarum Forumumu inceleyebilirsiniz.
https://teknolojidostu.net/forum/
Evet dediğiniz gibi eklentiler var. Bir kaç eklenti vs kurdum denedim baktım. Kurulum basit. Ayrıca paylaşımlı hostinge yüklenebiliyor sadece ssh ekranı lazım. Flarumtr yi de dün gece keşfettim. Güzel konular var bilgi içeren.
Son olarak sizin sitenizde hoş sadece o kaydol butonuna teşvik ters tepebilir sanki. Beni rahatsız etti
Teşekkür ederim yorumunuz için.