GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektöre girmek kolaydır, tutunmak zordur. Film sitesi açacaksan şayet bu işte tecrübeli değilsen sana kimse yardımcı olmaz. TR'de barınmıyorum demekle bu iştende sıyrılmak olmaz. Çok dikkat edeceksin, ayrıca film yada dizi sektörüne gireceksen 80 100k hiti göremezsen boşuna emeğine yazık eskisi gibi gelirler yüksek değil. Tepedeysen kazanırsın herkes açıyor 30 40k hitim olsun kralım sanıyorda sektör eskisi gibi değil. Kendini gizlersin elbette ama biryere kadar, firmalar sana ulaşmak istemediği için ulaşmıyor. Normal şartlarda sana ulaşmasıda çok kolay.

Şöyle kısaca bir örnek vereyim, şahsın birisi vpn kullanıyor kendini gizlediğini sanıyor, vpn ip adresinden hangi vpn olduğunu buluyorlar oradan log tutulduğu için bağlandığı ip adresi vs alınıyor o ip adreslerinden didik didik aranıp şahıs bulunuyor. Bunun örneğini çok yakından tanıdığım birinde gördüm. Kendi vpn'ini yapamıyosan hiç güvenilmez, dünyadaki hiçbir paralı vpn güvenli değildir sadece sörf yapmana yarar. Sıkıntı yaşanılan durumda hepsi log tuttuğu için seni satarlar yakalanırsın yani. Film sektörünede gireceksen tecrüben yoksa boşuna zaman kaybetme bilgini farklı yöne çek daha iyi kazanırsın. Telif gelirdi filmi kaldırırsın eskiden şimdi dmca şov var hergün yüzlerce url dmca yiyor film sitelerin 301 atmaktan helak oldu artık. Filmi kaldırmazsan ve inat edersende mpaa filtresine sokuyorlar, ona girersen zaten 301de kurtarmaz. Daha neleri neleri var 50 80k hitli siteler birşey görüp yaşamıyor, sen hele bi 300 500kları gör ozaman başına neler geliyor görürsün Otur oturduğun yerde aç temiz bi site az gelsin hep gelsin uykuların kaçar. Ben ülke değiştirirken bile tetikteyim interpole yada europole düştümmü diye düşün
Evet hocam haklısınız benim için o kadar yazmışsınız cok sağolun ayrıca girmeyecem hocam