constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu başlığı iddaalı. Keşke ortaya bir demo koysaydınız da kaç kat hızlı görseydik. Sadece hız da önemli değil. Misal ben wordpress i neden kullanıyorum? Teması için. Bir projem var ve codiqa teması ile sıfırdan bir site oluşturuyorum. Woocommerce ve yardımcı eklentileri sayesinde e-ticaret sitesi kurabiliyorum. Yazılım satıyorsanız yine woocmmerce aracılığı ile hiç bir şeye dokunmadan paranızı alıp lisans satabilirsiniz. Hız bir yere kadar önemli ama işlevsel olmadığı müddetçe bir işe yaramıyor. Sadece blog vs kurulur. Ötesine gidemez.
Merhaba, proje şöyle ortaya çıktı , birgün bir firma bizi aradı , haber sitemiz var aşırı yavaş diye . Wordpress kullanmislar önce olmamış , başka sistemler denemisler olmamış , server masrafları artmış .
Dediler ne yapabilirsiniz, düşündük taşındık içeriğe odaklı bir sistem yaptık.
İçeriğe odaklı site kategorisi çoktur , blog, haber siteleri , emlak siteleri vs vs yayıncı olan tüm siteler
1 amaç için yapıldı sistem , bu sistem e-ticaret olmaz .
Geçen biri mail atmış videolu yemek tarifleri sitem var wordpress, hosting dayanmıyor . Şimdi bu kişi server masrafı sistem masrafından fazla olursa her ay yıl daha fazla para öder.

Dediğim gibi sizin değerli fikirlerinizi alıyorum , olumsuz olursa kafamda proje zaten yayinlamam