Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman bende size şurdan dem vurayım ssd disklerin ömrü yazmaya bağlıdır varsayiyorum siz bu ssd ye iyi davranmadiniz ve ömrünü tüketmek üzeresiniz alan arkadaşa bunun garantisini verebilirmisiniz Size nasıl Güvenebiliriz Kullanimini yazma okuma hizini vs vs bilgilerin paylaşmamışsınız ama indirim isteyen 120 gb alsın demişsiniz samimi olduğunuzu düşünmüyorum 2.el ssd satışınıda doğru bulmuyorum
öncelikle düşünceleriniz için teşekkürler. 5-6 aylık günlük kullanım ile bir harddiskin ömrünün bitebileceğini mi düşünüyorsunuz ? Nasıl bir iş yapılmalı ki ömrü bitecek. Sıfır alıcaksın 6 aylık 12 aylık harddisk mi olur yapmayın hocam.

siz telefon alırsınız satıcıya güvenip alırsınız değilmi anakartı değişmi tamir olmuş mu alan kişi buna bilemez nerden anlıyacak. Fatura tarihi belli ürünün bu kadar kısa sürede ne olacak, madem bu kadar pimpiriklisiniz sıfır alıp kafanız rahat olabilir ikinci ele yönelmenizi tavsiye etmem. Sıfır ayarında ürün veriyorum disk yetmediği için 512 gb aldım durmadan yer dolduğu için boşa çıktı bu kadar uzatmanın manası yok. 180 lira ile ah alacaksak hiç satmayalım daha iyi. ticaret güven işidir, karşındakine güvenmiyorsan almayabilirsin her iki tarafta buna saygı duymak zorunda, saygılar