hacituncyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle beni tanıyan tanımayan abilerime kardeşlerime selam olsun bu konuyu açma nedenim uzun süredir r10 da gözümle şahit olduğum sıkıntıları ve ayrıca iyi insanlara teşekkür etmek için açıyorum.Konuları baslık baslık anlatmak istiyorum.

ASLA KİMSEYE GÜVENMEYİN !
Daha önceleri iş yaptırdığım ve yaptırmaya devam ettiğim arkadaş abi hoca dost olarak gördüğüm ve bazı özel durumlarımı bildirdiğim arkadaşlarım var.Ne yazık ki bu özel durumumu fırsata çevirmek gibi küçük düşecek kadar küçüle bilenler oldu.Olsun dostluk dedim sustum eyvallah lakin arkadaşlarım dostlarım yaptığınız işin arkasında durum lütfen kişiliğinize laf getirmeyin sizinle iş yapanlar dönüp dolaşıp hep size gelsin....

İŞİNİZİ BİLİNDİK KİŞİLERE VERİN !

İşinizi forumda daha önce dostça ilişki kurduğunuz kişilere verin. Sebep mi ? Karşınızdaki kişi her zaman sizin gibi düşünceli olmayabiliyor. Para = para şeklinde düşünen arkadaşları son 5 dakikada tekrar görmenin acı tecrübesini yaşadım....

SİTEM ETMEK BANA GÖRE DEĞİL AMA YAPMAYIN !

Arkadaşlarım sevgili dostlarım aile babaları anneleri birilerinin abisi birilerinin ablası kardeşisiniz yapmayın kendinize hakaret ettirecek teklifler yapmayın insanı karsınızdaki insanı s*lak zannetmeyin basit şeylerle gönül kırıp ekmeğinizden oluyorsunuz...

SIRA GELDİ TEŞEKKÜRLER

Tek tek isim yazmayacağım benimle ticaret yapanlar benim konuşmamı karşıdaki insanı nasıl gördüğümü bilir benim en büyük tefekkürümde bu insanlara iyi ki varsınız r10' da durmamdaki en büyük etken sizsiniz.

Değerli forum üyeleri sürçü lisanım da vardır bir noksan siz affedin...
Teşekkürler Sende iyiki varsın (mesajında tamamen haklısın)