OmerDemirall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fakülteye canlı varlık lazım olursa ilk uçakla gelebilirim 😂 Göz muhabbeti derin muhabbet hiçbir doktor riske girmiyor veya girmek istemiyor, Onaylayıp imzalıyorum verdikleri kağıt parçasını yine düşünüyor, vicdanen sanırım veya siciline başarısız bir ameliyat yazdırmak istemiyor.. En son işi gücü bırakıp kendim açacağım gözümü, ortada sol gözü kan kırmızı kaplanmış şekilde yıllardır geziyorum yav.
Gerçekten hastalığınızdan ne kadar muzdarip olduğunuzu anlayabiliyorum Çıkın çıkın gelin tabi hiç sorun değil

Çok geçmiş olsun ancak dediğim gibi doğru hekim ve doğru tedavi yöntemi kullanıldığı takdirde mutlaka çözüm bulacağınıza inanıyorum

Sağlıklı ömürler dilerim

KaoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim İnşaAllah devamının gelmesi için elimden geleni yapacağım

Sağlıklı ömürler dilerim

Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kariyerinizde başarılar dilerim : )
Çok teşekkür ederim sağolun Her alanda mutlu ve başarılı olmanız dileğiyle...

Celil53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılarınızın devamını dilerim. Üniversite sınavına nasıl çalıştığınız, çalışma düzeniniz nasıldı bu konu hakkında PM gönderebilirseniz benim için iyi olur İyi forumlar.
Çok teşekkür ediyorum Sağolun

YKS,TYT mevzuları derya deniz hocam. Anlatmakla ya da pm atmakla biteceğini sanmıyorum. Zaten başarmış birinden taktik almak da genelde işe yaramıyor. Şunun bilincinde olmak gerekiyor; 'Ben bundan sonraki hayatımda hangi mesleği yapmak istiyorum ve bunu gerçekten istiyor muyum?' Bunlara dürüstçe cevap verdiğiniz zaman kesinlikle içsel kuvvetiniz sizi harekete geçiriyor ve bir bakmışsınız ki istediğiniz yeri kazanmışsınız.

Bol bol deneme çözün ve eksiklerinize odaklanın. Tıp fakültesinde aldığımız derslere bakınca 'YGS,LYS'yi maksimum 1 haftada halledermişim ben' diyen arkadaşlarım bile var yani. Çok kafada büyütmemek lazım üniversite sınavını. Odaklanın ve elinizden ne geliyorsa yapın. Günde 10 saat 5 saat ders çalış vs gibi klişe laflar gerçekten spesifik değil. Sabit genel geçer doğru da değil. Ortada çalışılması gereken konular var ve ÖSYM her sene bu soruları soruyor. Ne yapacak başka uzaydan soru mu getirecek? Elbette hayır. Onun için yok ben yapamıyorum, yok matematiği kafam almıyor, felsefeyi çözmesem bir şey kaybetmem gibi bahaneler uydurmak şark kurnazlığıdır. Yaptığınız her soru onlarca belki de binlerce kişinin önüne geçmenize sebep olacak. İyi planlama yapın ve kimseye aldırmadan eksik yönlerinize odaklanarak çalışın.

Umarım istediğinizi başarırsınız. İyi çalışmalar dilerim

Muhammed06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim. Sorularımız olursa yöneltiriz bizde size.
Çok teşekkür ediyorum sağolun

Tabi hocam ne demek ibanımı iletiyorum hemen Şaka bir yana tüm sağlık sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım

İyi çalışmalar ve sağlıklı ömürler dilerim

Dr.SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, başarılar diliyorum.
Sağolun çok teşekkür ederim

Sağlıklı ve uzun ömürler dilerim