ergorenserhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 aydır aktif olarak Shipy ile çalışıyorum. Paywant ile çalışıp %50 komisyon vermektense Shipy ile %10 komisyon veriyoruz ayrıca Shipy de R10.NET'te bulunuyor.

Koddaki soruna gelecek olursak, burası kullanıcının yönlendiği bir sayfa değil yani Header atmak yerine echo ‘OK’; şeklinde shipy e dönüş yapmanız gerekiyor.
1 yılı aşkındır Paywant Kullanıyorum ; kendileri hem iş ortağım bulunur hemde , ofislerine gittiğimde bana abi kardeş olurlar , %50 komisyon oranı aldıklarını sizden duyuyorum , Paywant'ı hiç kullanmadıysanız veya kullanıp memnun kalmadıysanız bu onları karalama hakkını ne size ne de bana vermez, yukarıda yazdığım yorumda karşı firmayı kötüleyecek sizin gibi bir yorumum bulunmamakta , nasıl kullandığım grafik tasarım yaptırdığım arkadaşı önerdiysem hep , paywantı'da yaşadığı sorundan dolayı önerdim ,görüldüğü üzere Paywant ile ilgili böyle problemler hiç yok , sizin Paywant'ı karalama politakanızı anlayamadım ama. %50 Komisyon aldıklarını sizden kanıtlamanızı istiyorum , Eğer Mobil Ödeme için bunu kast ettiyseniz o komisyon oranlarını operatörler istemekte , Sitede TL bozumu yapan arkadaşlardan bunu sağlayabilirim.Eğer komisyon oranlarını merak ediyorsanız paywant mağazama girip size özelden resim atabilirim.