Met adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk mesajımda açıklama olarak eklemiştim, eğer hem giriş hemde teslim tarihinin aynı olması gerekiyorsa indexi ona göre oluşturmanız gerekir.
giriş tarihi baz alınırsa yeni dizinin indexi $table["2019-1205"] olur ve giriş tarihi bu olan kayıtlar dizide toplanır.
giriş tarihi yanında teslim tarihide aynı olmalıysa ağaıdaki gibi birleştirmeniz gerekir bu durumda index $table["2019-12-052019-12-06"] olur ve bu dizide depolarsınız.
$table[$row['giris'].$row['teslim']][] = $row;

Her satırda yeni bir sorgu yaparsanız 1000 satırlık bir tabloda 1 sorgu yerine 1001 sorgu yapmış olursunuz tercih meselesi tabi ki.
Çok teşekkür ediyorum, farklı bir şey öğrendim ve amacımda tabiki en kısa şekilde en az sorguya iş çözmek. Şimdiye kadar da tam istediğim gibi gidiyor. Tam ders notu gibi oldu bu çalışma

Şimdi şöyle bir durum oldu büyük ihtimalle konuyu bilmediğim için syntax hatası yapıyor olabilirim. Bir kaç şey denedim ama tam tutturamadım.

Örneğin kodum şu şekildeyken

echo '<td>'.implode('<br>', array_column($tr, 'urun_adi')).'</td>';

yukarıdaki gibi sonuç geliyor ki buraya kadar herşey normal ama ikini üçüncü verileri istediğimde durum birbirine giriyor.

echo '<td>'.implode('<br>', array_column($tr, 'marka', 'urun_adi')).'</td>';
şeklinde kullandığımda

ürün adlarını vermeden sadece marka giriyor

echo '<td>'.implode('', array_column($tr, 'marka')).' '.implode(array_column($tr, 'urun_adi')) .'<br>'.'</td>';
şeklinde revize ettiğimde


yani yan yana yazması gerekenler birbirine giriyor