Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrica sunu unutma al i imran suresi 55 ayeti cimbizla sen almissin. Birde bize soyluyorsun. Onun tevsiri nisa suresi157 158 159 ile birlilte yapilmalidir.
Cunku oradada hayir sen olmedin seni carmigada germediler onlara senin benzerin gosterildi diyor. Sen simdi celiskiye dustun yada kuranikerimi celiskiye dusurdun ne yapacan

Hangi insanlardan hocam
Hocam ayette vefat ettirildi yazıyor resmen ve isanın hesap gününde dediklerini okumanı tavsiye ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu niye oluyor biliyormusun sende ki deli cesareti ve cahilliginden dolayi. Veya diger bir nedeni de at gozlukleriyle bakmaya inat ettiginden dolayi. Sana burda ne dersem diyim ne anlatirsam anlatim inanmayacagin icin tartismaya girmeyecem.

Cunku gozlerin kor kulaklarin sagir ve kalbin muhurlu bu konuda. Gercegi degil kendine gore bilgiyi yorumluyosun. Sen bu sekilde devam et...
Ben allahın ayetleri dışında delil vermedim. Siz kendinize uygun fikirleri sunuyorsunuz.

21.Yoksa onlara bundan önce bir kitap verdik de ona mı yapışmaktadırlar?
22. Hayır dediler ki: “Biz atalarımızı bir ümmet üzerinde bulduk, onların eserlerini izleyerek doğruya varacağız.”
23. İşte böyle! Senden önce de bir memlekete elçi gönderdiğimizde, oranın servetle şımarmış elit tabakası mutlaka şöyle demişlerdir:“Biz atalarımızı bir ümmet üzerinde bulduk, onların eserlerine uyarak yol alacağız.”
24. O da “Ben size atalarınızı üzerinde bulduğunuz şeyden daha doğrusunu getirmiş olsam da mı?” dedi. Onlarda “Doğrusu biz seninle gönderileni tanımıyoruz.” dediler.
43 Zuhruf Suresi 21,22,23,24

154. Size ne oluyor, nasıl hüküm veriyorsunuz?

155. Hiç mi hatırınıza getirmiyorsunuz?

156. Yoksa sizin apaçık olan bir deliliniz mi var?

157. Şayet doğru söylüyorsanız kitabınızı getirin.

37 Saffat Suresi 154-157

36. Neyiniz var? Nasıl hüküm veriyorsunuz?

37. Yoksa okuyup, ders almakta olduğunuz bir kitabınız mı var?

38 İçinde keyfinize uyanın sizin olduğu.

68 Kalem Suresi 36,37,38