Bir ara bir oyun oynuyorum ve dc grubu müslümanlıkla sürekli alay eden cinsler ile dolu bende ister istemez tavrımı koymak zorunda kaldım. AZ çok şükür yaradana fıkıh da olsa dini bilgim vardır severim dini ilmi. Ne sordu iseler o kadar mantıklı cevapladım ki ama onlar hala şuna inanıyor ve sayıklıyor İNKAR EDECEĞİM.
Bak kardeşim inkar edebilirsiniz, inanmak zorunda değilsin bir yahudide olsa müslümanda olsa SAYGI duymak zorundasın.
Bana diyor kuranda kadın kocasına surat asarsa erkek onu dovmesi şeraatte helalmiş. Dedim kardeşim kanıtın varmı mal gibi kadı. Ayeeti açtım okudum kadın istediği zaman boşanamazmış falan filin diyor hala.
Dinimizde kadın bir problem yaşadığı zaman boşanacak kadar istediği zaman boşanabilir ve surat azdığı zamanda dayak yiyecek bir ayet yoktur. Kadın başkası ile zina eder ve kocası bunu kanıtlar ise cezası farklı şekilde verilir.
Dedi kuranı Allah ap açık indirmiş düm düz okuyoruz b ben anladığımı sana diyorum sende bana o öyle değil yanlış anlamışsın deyince eeee kardeşim hani ap açıktı dedi. Çok basi bir örnek verdim. Matametik kitabını aç ap açık herşeyi anlatıyor ve bir soruyu 10 işlemde cevaplıyorsun ama öğretmenin sana onun ilmini verince 2 işlemde yapıyorsunuz. Kuranımızında öğretmeni görmeden sevdiğimiz PEYGAMBERİMİZDİR. O ilmi ile bize anlatı bizde sağda solda gezen din düşmanarımıza anlatmaya çalışıyoruz işte.
BİR SÖZ VARDIR : CAHİL İLE KONUŞMA UZAKTAN İKİ CAHİL KAVGA EDİYOR ZANNEDERLER