Merhaba,
Bildiğiniz gibi forumda ve piyasada bir çok mobil onay sitesi var. Yani örneğin google için size numara vererek telefon doğrulaması yapabiliyorsunuz. Çoğu kişi biliyordur zaten.
Bildiğiniz gibi bu sitelerin çoğu yurt dışından api ile hizmet veriyor ve tek kullanımlık numara veriyorlar, bir daha aynı numarayı alamıyorsunuz.
Yakın zamanda uzun süreli numara hizmetini açmak istiyorum ancak öncesinde talip ne derece de öğrenmek istiyorum.
Bazı ülkelerde gerçek sim kartı ve kendi hizmetim ile (Api kullanmadan) 1-3 ay gibi sürelerle numara hizmeti vermeyi düşünüyorum.
Numara hizmetinin fiyatı 5-20 TL arası değişecektir ancak genellikle 5-10 lira civarında tutmayı düşünüyorum. Talebe göre fiyat ve ülke değişecektir. Tek kullanımlık numaralar bile 1-10 TL arası.
Sizlere sormak istedim ise numara onay servislerini kullananlar uzun süreli numaraya ihtiyaç duyuyorlar mı? Fiyat olarak 5-10 TL arası bir ücret öderler mi?
Numaralar genellikle 1 ay süresi olacak ve 5 TL olacak. Alacağınız numara tek servis için (Whatsapp,facebook,google vb. birisi olacak şekilde.) kullanılabilecek.
Tabi bunun yanında 1 aydan daha uzun ve tüm servisler için yani sim kartı tamamen sizin kullanmanız gibi serviste olabilir ancak fiyatı daha yüksek olur tabi.
Düşüncelerinizi yorum yapabilirseniz sevinirim.