Örnek
fenerbahce.org neden olmasın şans belki bu domainle size güler elbet 😅
Keşke bu olsa

Hocam şöyle söyliyeyim kendime ait domain bulma programım var ve arama sonuçlarından org ları kapatıyorum. Eğer yatırım maliyeti uygun olsa düşünülür. Eskiden jenerik org garanti yatırımdır üzmez derdik. Şimdi yenileme maliyeti yüksek, alım masrafı yüksek popüleritesi düştü.
Doğrudur kendime ait bir listem var ve o listeden ilerliyorum bende ama domain konusunda ve alıp almama hususunda takıldım birazda

hocam selamlar . Mesela .org alın ama anlamlı ise Bende misal
www.Sorun.org / Kurbaga.org 9ay.org var kafadan gider eğer anlamlı ise alın tabi ki
Domain yabancıysa evet, Türkçe'yse hayır.
Elbette domaine gore degisir
Ama kesinlikle evet deger.
domainin durumuna bağlı jenerik olması ve ismi güzel olmasıda para eder
Domain Türkçe ise bence uğraşmayın. Türk domain pazarı "com-net" ibaret. Yabancıysa yapıştırın gitsin.
Örnek
fenerbahce.org neden olmasın şans belki bu domainle size güler elbet 😅
Hocam şöyle söyliyeyim kendime ait domain bulma programım var ve arama sonuçlarından org ları kapatıyorum. Eğer yatırım maliyeti uygun olsa düşünülür. Eskiden jenerik org garanti yatırımdır üzmez derdik. Şimdi yenileme maliyeti yüksek, alım masrafı yüksek popüleritesi düştü. Yani
iletisim.org var misal 20 yaşında gitmiyor oradan pay biçin satmak için org alınır mı diye.
Önerileriniz için teşekkür ederim ve elimde bulunanlara örnek vermek için bir adet .org domain bırakıyorum işinize yararsa alırsınız listeyi kontrol ettim de çok fazla biriktirmişim
kapali.org