Komut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni reklam hesabında şuan 3 farklı reklam var. 1 tane alışveriş, 1 tane oyuncak reklamı kelime reklamı 1 tane de parti malzemesi kelime reklamı mevcut. Oyuncak reklamı dönüş başı bedel keserken parti malzemesini tık başı bedel olarak düzenledim. Ama verim çok düşük. Yani 300 tl ye günlük bazen 500 lıralık satıs gelıyor bazen 1000 tl lık satıs gelıyor. Gelen siparişlerin cogu alısverıs reklamlarından gelıyor. Bu kelime reklamların verimini nasıl arttırabılırız ya? Eski hesabımda eylül ayında 1 e 5 verıyordu. Yıne aynısını tutturamıyorum ekim ayından berı. Eskı hesabı ben dedım herade bozdum bu ay basında yenı hesap actım. Eskı hesapta ekimden sonra reklmaların hıcbırı kar ettırmıyordu. 500 tl reklam verıyordum 500 tl satıs yapıyordu. Yenı reklam hesabımda sımdı bıraz daha ıyı ama zarardayım. Yanı yenı hesapta 300 tl reklam verıyorum gun bası ama o gun sıparısı 1000 tl yı zor buluyor. Burda ne yapmak lazım acaba ya
metin reklamlar dönüşüm elde etmekten ziyade daha çok trafik için verimli oluyor. Trafiği de sağlıklı, doğru kelimelerden elde edebilirseniz maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Kampanyalarınızı mobil ve masaüstünde ayrı tekliflendirek şekilde ayrıştırarak başlayabilirsiniz işe.