kocaelimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serdar ben seni sandığından da daha iyi tanıyorum, haber tema satış işlerinden, kanallarda ilaç pazarlamandan her şeyine dair.

Arkadaşların Türkiye'nin en iyi beyinleri olamayacağını söylemedim. Sadece nasıl bir süreç yürüttüklerini anlattım. Amacım konuyu baltalamak değil.

Hizmet alacak arkadaşın bunları bilerek kredi çekmesini sağlamaktır. İsteyen kişi istediği kişiyle çalışabilir. Benimki sadece bir yorum. Hadi hayırlı işler...
Grubu yakından takip etmene sevindim. Beni sandığımdan daha iyi tanıman, benim kendi paylaştığım bilgiler doğrultusunda edindiğin bilgilerdir.

Derin bağlantıların varmış gibi anlatmana izin vermem

Moradam'la tanışmadan önce bütçesi olsun veya olmasın, hiçbir ticari geçmişi olmayan, hatta internetten para kazanmanın hayal olduğunu varsayan insanlara iyi ekmekler kazandırmıştır, sektör lideri yapmıştır. Kazançlarını %300 ile yukarı bazında deli gibi arttırmıştır.

Referanslar ortada. Milyona yakın kelime de başarı sağlamış bir firma. 25.000 üye sayısına sahip ve binlerce hizmet veren bir firma.

Şikayet var linki paylaşılmış. Binlerce hizmetten 5 şikayet ve hepsine yakını çözüme kavuşmuş.

Turkcell gibi firmalar da veya alışveriş sitelerinde binlerce şikayet bulunmakta. Bu örneği vermemin sebebi yüzdeliğe vurduğunda sıfıra yakın müşteri şikayeti bulunan bir firma.

Sen kimsin necisin mesela? neden seni dinlesin insanlar. - bir durumunu hizmet alarak yaşadın mı? yaşadıysan süreci kanıtlarıyla birlikte anlat.
ultra lüx ofiste olması, hayat şartları senden benden iyi olması ( sonuna kadar hak ettiği bir şey) mı zoruna giden anlam veremedim.

Yorumu okuyan herkese buradan samimi olarak tavsiyem Referanslardır.

Moradam dahil en ünlü seo şirketlerinin referanslarını talep edin inceleyin. Öyle adwords reklamcılığı pazarlayan SEO adı altındaki firmalar değil.
Bir de Moradam referans bölümünü inceleyin. Fiyat performans olarak kıyaslayın. Şikayet oranlarını baz alın.

Seni de tahmin eder gibiyim. Sakarya'da yerel web tasarım işi yapanlardan birisin. Geldiğinde el pençeydin ofise, saygıdan hürmetten geçilmiyordu güzel adam.