Hayır hiç bir sıkıntı yok. Adsense mantığı ile çalışmıyorlar. Yani istediğin reklamı koy adamlar onu incelemiyorlar bile. En azından ben o şekilde kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Bak bu benim adsterra hesabımdan ufak bi kare. Umarım bu açıklayıcı olacaktır. Tıklama bazlı değil gösterim bazlı çalışıyor sistem. Yani tıklama olmadan nasıl kazanıyorumun açıklaması bu olsa gerek.
Ben adsterra popunder reklamını
kullanmıyorum. Diğer tüm reklam modellerinde de alert ads seçeneğini işaretliyorum. O şekilde iki firmayı da aynı anda kullanıyorum. Bi sıkıntı olmadı.
Tam sorunuzu anlamadım üstadım.
Hitler reklam reklam firmasına gitmiyor hocam. Klasik popup reklam. Yani ziyaretçi sitenize geldiğinde bir yerlere tıklaması gerekiyor popun açılması için. Bir diğer husus. Adsterra tıklamadan çok gösterimden kazandırıyor.. Yukarıda adsterra ekran görüntüsünü koydum tıklama olmadan kazanç nasıl oluyor sorusunun yanıtı orda. Yani adsterra da tıklama ve gösterimden para kazanıyorsunuz. Adjo dan da popuptan kazanıyorsunuz. Yani popup reklamı yanlış anlamışsınız sanırım. Direk pine tıklayınca reklam firmasının sitesi açılmıyor sizin siteniz açılıyor. Ziyaretçi sayfada her hangi bir yere tıklayınca popup açılıyor. Bu şekilde hem içeriğiniz görüntülenmiş oluyor hem adsterra görüntülenmiş ve kazanç sağlamış oluyor.
Nod32 popup açılan sayfaların tümüne zararlı diyor. Masaüstüne kapatın reklamları. Sadece mobil açılsın hiç bir sıkıntı doğmuyor. Ben o şekilde kullanıyorum. Sizde kullanın. Bi zararı olmayacaktır.
Bir sitede hem adstrerra hem de adjo reklamları mı kullanıyorsunuz hocam?
Bir de smart link mi kullanıyorsunuz popup mı? Çünkü smart link direkt reklam sitesine gidiyor.
Bu pop-up reklam kodunu sitenize nasıl ekliyorsunuz? Ben pluginler yardımıyla eklemeye çalıştım fakat kaydetmeme izin vermedi bu kodu.
adinserterle ekle