eski çalışanı olarak yorum yapman çok etik değil. Ben de
eski bir çalışanı olarak yorum yapayım Moradam Alt yapısını anlatayım:
* Backlinkler random olarak dağıtılır. İyi backlinkler var, kötü backlinklerde var. Kalıp boş siteler ve link çöplüğüne dönmüş siteler debulunmaktadır.
* İç SEO için yeni tasarım önerisinde bulunmalarını çok ticari buldum. Var olan tema neden optimize edilemiyor? Teknik bilgileri mi yeterli değil.
* Semalt linklerini Ahrefs, semrush gibi SEO araçlarıyla da yakalayamazsınız. Search console' u takip etmeniz bu konuda çok faydalı olacaktır.
* Linklerin hiçbiri kalıcı olarak durmamaktır.Bir döngü halinde günübirlik değişen de var haftalık da değişen var. Bunları göz önüne alarak kredi çekin. Gönlüm razı olmadı.
Onun haricinde Seçkin bey çok kaliteli bir beyfendidir. Eş dost bilir hatır bilir

Janti adamdır

Plazada yaşar

Hazır sistemler ile yürümeyeceğini de bir gün öğrenir Hayırlı işler...
Eski çalışan değil eski dostum. Daha bunu doğru bilmiyorsun. Ne kadar dost olursam olayım eğer gruptaysan en çok eleştirenlerden biri olduğumu da bilmen gerekir.
Ama herşeyi yanlış biliyorsun. Kulaktan dolma bilgilerle geliyorsun konuyu baltalıyorsun.
Ekibi görmek istersen de uğrayabilirsin. Türkiye'de gelecekteki en yetenekli zehir beyinlerle karşılaşacağından emin olabilirsin.