Merhaba, herkese iyi geceler. Başlıkta da söylediğim gibi, eklenti olmadan giriş yapmış kullanıcı şu an hangi sayfada diye işlem nasıl yapılabilir ? Veritabanı ve tabloları oluşturdum, manuel veri girişi yapıp veriyi çekip şekillendirmesini de sağladım ( Kullanıcı şu an bu sayfada şeklinde ) . Ancak veriyi post ettirmek aşamasında takıldım, hangi sayfada ise onu post ettirmek gerekiyor. Tek istediğim kullanıcı hangi sayfada ise onu nasıl post ettirebiliriz bu veri tabanına ? Günlük 4 bin kullanıcı ziyaret ediyor buna göre tavsiyeniz de olursa eğer beklerim
JS ile her sayfa geçişinizde 1 defa çalışacak olan bir settimeout vb. bir şey ayarlarsanız eğer kayıtı oluşturmak içinde basit bir php sayfanıza vs. post atabilirsiniz.
Yada örneğin masterpage vb. bir yapı kullanıyorsanız her çağrıldığında kişiye ait sunucu bilgiler ile beraber sunucudaki ziyaret edilen tam sayfayıda alarak sunucu tarafındada sayfa yüklenirken kayıt oluşturabilirsiniz.
Ve daha alternatif binlerce yöntem. var ama sistem dili ne altyapı ne bilmeden sadece düz mantık bunları söyleyebilirim.