Reklamlar nasıl reklamlar popup olarak mantık tam olarak nasıl pinterestten ziyaretçi geliyor sayfada bir yere tıklarsa popup açılıyor banner reklam olarak adsense ile kullanılabilir mi ne zararı olabilir
Valla kardeşim adsense politikalarına aykırı diye biliyorum. Ama gerisini bilmiyorum. Ben şuanda hem adsterra reklam şirketini kullanıyorum hemde adjo firmasını kullanıyorum adsense olmayan sitelerimde. Adsenseye de farklı güvenlikli çözümler uygulayarak nadir sitelerimde kullanıyorum. Banlanma riski çok yüksek adsensede. Ondan dolayı adsenseli sitelere girerken bile besmeleyle giriyorum.

Elimde domain çok fazla var. Onların hepsini ve adsenseden banlanan sitelerimin link değiştirme 301 muhabbetleri ile uğraşmadan direk bu iki firmanın reklamını yayımladım. İkisi bir olunca adsenseyi pek aratmıyorlar. Yani bir nevi kazanç olsunda ha adsense ha adsterra ha başka bir firma. Ama adjo firmasını bayağı sevdim. Ondan dolayı zaten forumda paylaştım. Haftalık ödeme yapmaları da güzel tarafı. Tavsiye ederim. Firma sahiplerinden biri türk. Ve konuyu görünce direk cevapda yazmış. Nazik ve çok yakından ilgili kişiler. İşlerini çok ciddi takip ediyor ve önemsiyorlar. Bi deneyin derim.