Qokhantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birebir Aynı değilse kopya oranı çok fazla değilse kötü algılanmaz.
Arama motorunda google yandex hangisi olursa rastgele bir yazı arayın ve çıkan sonuca bakın üst üste olan 2 3 yazıyı okuyun ve kopya oranını belirleyin, içeriğim çok özgün olsun başka içeriğe benzemezsin diyip saçma sapan anlamsız okuyan kişinin hoşuna gitmeyecek içerikler yazılırsa istediği kadar özgün olsun yinede sıralamada kendine yer bulamaz.
hocam makalede 18 tane tam cümle eşleşmesi iyi olmayabilir normalde zaten olabilecek bir durum katılıyorum buna.

SevilAliyeva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok, ben biliyorum. iki şikayetini de takip ettim.
tutarlar yer alıyordu. zaten bu sitede fiyatlar bu şekilde. siz hariç herhalde, pahalı yazmışsınız.

özetle, hizmet satın alırken koşulları kabul etmiş oluyorsunuz en başta. işte tutar -2 tl, birkaç kaynaktan toparlanıyor yazı vs. açıkça belirtilmiş bu hususlar.
sonradan yüksek kalite elde edilmediği için yakınmak şahsen bana anlamsız geliyor.
bu siteye üye olmadan önce hep şaşırıyordum internette ne arasam örn. sağlıkla ilgili neden hep aynı/ benzer yazılara denk geliyorum diye, gözüm açıldı resmen üye olduktan sonra. meğer hepsi kopya/ düzenlemeymiş.
aslında sağlık alanında çok düzenleme yapma şansımız yok çünkü hastalıklar aynı sebepten oluyor ve tedavileri aynı yapacak bir şey yok yani