okuması önemli değil, okusun daha çok okusun. Bu zaten normal bir şey. Kitap okumak normal bir şey. Kişisel gelişim kitabı okur, felsefeye ilgisi vardır onu okur, gider hikaye okur. İstediğini okur. bu kadar abartılacak bir durum görmüyorum. Çocuğun haraketleri tavırları kendini bilmişliği negatif bir etki yaratıyor. Konuşması ile kendini büyük yaşta gibi gösteriyorsa biz de ona çocuk değil bir büyükmüş gibi muamele uygularız. Ha 10 yaşındaki çocuk olur öyle derseniz de bunu tahmin edip 10 yaşında filozof ilan etmeyip, sosyal medyada ünlü yapmayacaktınız...
Ben şahsi olarak hem annesinin hem çocuğun psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Garip bir aile gibiler.
Yahu 10 yaşında çocuk daha.
Rahat bırakın Allah aşkına şu veledi.
13 yaşında çocuğum var. Ayda 20- 30 kitap okuyor. Ama çocuk sonuçta. Çok üzüldüm bu çocuğun durumuna. Yüzünde çocuk olduğuna dair en ufacık bir mimik yok.
Yazık.
Ne istiyorsunuz yahu çocuktan, öncesinde annesine soruyorlar annesi de heyecandan takılıyor o da bir moderatör edasıyla konuşmayı devralacak hareketi yapıyor.
Arkadaşlar çocuk 10 yaşında bu kadar abartılması da yerilmesi de hoş değil. Medya yeni malzeme bulmuş yüklenecek sömürecek içerik arıyor peki ya hiçbir çıkarı olmayan bizler neden bu kadar yıpratıyoruz her şeyi. Lütfen.