12 Saatlik yüce bekleyişin ardından kargom geldi.
Dün 24saate ulaşır mesajı geldi,gel görki sistemde halen gönderi ofisinde. Kargo çıkmamış bile.
hocam işim gereği hepsiyle çalışıyorum en tepelerine şikayet de etsen faydasız. Hepsi aynı özellikle acenteyse denetim ve yaptırım olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Aras kargoya güvenmiyorum ben. İnternetten aldığım bir ürünü parasını ödemeden önüme koymadılar. Adam çocuğu gibi sarılıyordu kargoya. Ödeme yapıldımı diye diğer kişiyi kontrol ediyordu. Slip çıktığında kargoyu verdi. Sonuç dolandırıldım. Bu da bende kuşku uyandırdı. Acaba dolndırıcı şebekelerine destek mi oluyor elemanları diye düşünüyorum artık. Aras ile çalışan hiçbir firmadan ürün sipariş etmiyorum.
bunu ben de düşündüm. ayrıca yurtiçi çok kullanılmaktan iyi hizmet veremiyor. şuan bence en makul kargo firması mngkargo
aras kargo kadar rezalet sorumsuz bir firma yok çalışanları desen ne kadar vasıfsız insan varsa toplamışlar
Hocam youtube kanalım için mikrafon sipariş ettim. Merkezi aradım kargo şubede dağıtımda diyor (hala gelmedi) şubeyi arıyorum ve: elimizde kargo yok diyorlar. İzmirden istanbul 2 gün sürüyor ben bile izmirden istanbula 10 saate gidebiliyorsam nasıl oluyorda iki gün sürüyor bu kargo anlamadım. Neyse, bir de utanmadan cumartesi gelir diyor.
Özet:
Salı günü saat sabah 9'da sipariş veriyorum. Satıcı saat 2 gibi kargo veriyor. Saat 19 gibi yola çıkıyor. Çarşamba Sabah 8'de merkezde oluyor. Bugün perşembe ve bana cumartesi gelecek diyor

küfür etcem banlanırım diye etmiyorum valla
12 saatlik yüce bekleyişten sonra kargom geldi arkadaşlar.