CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ErdoganUrcu,

Saldırı alıyor olabilir misiniz?

- Evet olabilirsiniz. Cloudflare da Analytics e bakarak son 24 saatteki erişimleri inceleyin. Binlerce erişim var ise bot ziyaretler / ddos olma ihtimali yüksektir.

Saldırıları nasıl engelleyebilirsiniz?

- Botnet yurt dışından geliyor ise şu makaledeki gibi engelleyebilirsiniz; https://blog.cliaweb.com/cloudflare-...engelleme.html

520 hatası nedir?

- SSL kaynaklı bir hatadır. SSL sertifikanızın doğruluğunu, universal sertifikanın cloudflare üzerinde açık olup olmadığını inceleyebilirsiniz.

521 hatası nedir?

- Web server ın yani sunucunun down olduğunu, erişimin olmadığını, kesildiğini ifade eden bir hatadır. Sunucu incelenmeli, cloudflare ipleri engelleniyorsa sunucu tarafında whiteliste alınmalıdır. Ek firewall yazılımları var ise kurallandırılmalı veya kaldırılmalıdır.

İyi çalışmalar.
detaylı cevabınız için teşekkür ederim. önbellek temizleme yaptım trafik tüketimine dikkat etmeden sanırım şuan sıfırlanmış oluyor.
Daha önceden saldırı gele bilecek yurt dışı ipleri ne yasaklamıştım erişimi.
Pleks panel mevcut ssl olarak Lets Encrypt kullanıyorum domainler de

sunucu down olayın da ise şöyle bir sorun var pleks panele erişe biliyorum cloudflare ekli olmayan sitelere de erişe bilmekteyim. Sunucu aktif durumda kısacası. cloudflare sitesin de belirtilen tüm ipleri Fail2Ban da güvenilir iplere ekledim.

bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende benzer sorun yaşamıştım. Cloudflare iplerini beyaz listeye alınca düzelmişti.
ipler beyaz listede hocam ama sorun devam ediyor

ejg06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SSL tek keyi biden fazla supdomain ile kullanıyorsan yeni key oluştur bende o yüzden yaptı idi
sub domain yok hocam.