Hocam Türkiye için şahıs firması olması lazım en azından, ayrıca şirketiniz olmadan kimse sanal pos ödeme yöntemini vermiyor size zaten. ( TR için bahsediyorum ) En büyük karşılaşacağınız problemlerden biriside bu aslında. Şahıs şirketi için eğer %22 vergi kesintisini geçeceğiniz bir iş olduğunu düşünüyorsanız limited şirket kurmak daha avantajlı olabilir. Çünkü limited şirkette vergi oranı sabit %22 şahıs şirketlerinde %40 lara kadar çıkabiliyor. Diğer gider olarak, muhasebeciye ihtiyacınız olacaktır hem kurulum aşamasında hemde süreçlerde birtek onun gideri olur eğer bir depo ofis vs olmayacak ise.
hocam şöyle diyeyim üniversiteden mezun oldum. normal olarak ürün satıyorum ama bunu web siteye yansıtmak istiyorum. site açıp satın al kısmını whatsapp mesaj yerine koymakta istemiyorum. birüniversite daha okuyup yurt dışı başvurusu yapacağım. bu arada da kendi sitemi kurup biraz birikim yapmak istiyorum. netten araştırınca şahısşirketinde home ofis olarak kurunca aylık ve 3 aylık vergiler ve muhasebe parası çıkıyor. tahmini ne kadar aylık para öderim bunun hesabını yapmak istiyorum ki eldekinden de olmayayım

)
Hiç yoksa şahıs şirketi kurarak legal iş yapın.
gelir gideri nedir? home ofis yapınca aylık ne kadar giderim olur?