WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende hesapladım şirket kurup adwords u gider göstermeye kalkınca zararın çok oluyor. şirketsiz çalışıp incelemeye takılıp çağırılınca kazancının %50 si gider sayılıyor zaten bu daha karlı geldi bana.
Adwords'ü gider göstermek istemesek sonucu ne olur acaba muhasebeciyle konuşayım bakalım bunu bi. Yani gider göstermeden harcama yapmaya devam edersem sıkıntı olabilir sanırım. Şirket kurmamak büyük kazançlarda ilerisi için zarar hocam, şimdi ödemezsem ileride o borç çıktığında ödeyemeyiz
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajanslar ile çalışın, direk onlar fatura kessin size. Sanki daha basit olur gibi geliyor.
Ajanslarla çalışmam hocam, ajanslara vereceğim komisyon yerine kendi reklam giderlerimin borçlarını öder gider gösteririm. Kendim reklam çıkma işini ucuz ve profesyonel olarak yapıyorken neden ajanslara fazla fazla para ödeyeyim ki

PlutoMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%15 Stopaj + %18 KDV + % x ajans komisyonu almadan hiçbir ajansın hizmet vereceğini sanmıyorum. En az sizden alması gereken tutar bütçeniz + %33 kaldı ki ajans komisyonu ile ort. %40-50 yapacak zaten. Aksi durumda ajans zarar edecektir.
Yani bu işi kendi yapabilen adam için ajanslar fazla paradan başka bir şey demek değil hocam Gerekirse LTD'ye geçer stopajı ödemem olur biter. Zaten kısa süre içerisinde LTD yapacaktım artık daha da hızlandırırım.