Öncelikle istediğim şeyin ne olduğunu ekibiniz anlamadı.
x bir sitenin yedeğini istedim sadece siz ürün olarak yedekleme yapıyorsunuz bu konuda sadece o sitenin dosyaları varsa onların yedeklerini alsam bana yeterliydi.
13 Şubat'a ait yedeğiniz var diyorsunuz ama o tarihde istediğim yedek dosyaları sizde yoktu zaten bunu kontrol etseydi arkadaşlar o tarihdeki yedekde bulunmuyor derlerdi.
Ayrıca hata çıkabilme payı varsa bunu belirtmeleri gerekiyordu ona göre onayımı almaları gerekmiyor mu ?
Bana sadece şuanki ürününüze ait tüm siteler silinecek 13 Şubat da ki verileriniz yüklenecektir denildi.
İnanın içinde bulunan ve kaybı olan siteler için harcadığım emekler boşa gitti oturup tek tek o siteleri tekrardan yapmam gerecek.
Gerçekden müşterileme karşı çok mahçup oldum.
x sitenizin yedeği elimizde bulunmuyor.
x sitenizin yedeği elimizde var ama fakat yükleme sırasında hata çıkma payı vardır bu durumdan dosyalarınız silinebilir ve geri getirelemez diye belirtseler bu durumlara hiç girmeyeceğiz.
Diyecek bir şey bulamıyorum, umarım bir çözümü vardır üstadın birisi yardımcı olur.
Reseller hosting değil de add-on domain ile eklenen sitelerden bahsetmekteyiz. Dolayısıyla sitelerin tek tek yedeklerinin bulunması mümkün değildir, tüm hesabın yedeği tek işlemde alınır ve tek bir dosyadır. Yani o yedek yüklenmeden, içinde ne var biz de bilememekte olup bu doğrultuda sizden onay almaktayız.
Belirttiğim gibi yedeğin bozuk olacağını anlamak mümkün değil, yani boyutu düşük vs. olsa zaten muhakkak uyarı veriyoruz, ancak buradaki arkadaşlar da katılacaktır ki 3.8GB olan bir yedeğin bozuk olabileceğini düşünmek için bir sebep bulunmamaktadır. Böyle bir durum sık görülen bir durum değildir.