guzelhosting firmasıyla 7 yıldır çalışıyorum kendilerinden dün bir destek talebim oldu.
xxx.com sitem limitsiz sunucumdaydı süresi doldu kapattık dosyalarını sildim ftp'den daha sonra aktif etme kararı aldık ve destek talebimde yedeği varsa limitsiz sunucuma yüklemeleri istedim.
Kendileri 13 Şubat'a ait yedeğim olduğunu söylediler kurulmasını rica ettim. ( sadece
xxx.com klasör içindekilerini limitsiz sunucumda alt etki alanı oluşturup içesinne atmaları istedim )
Yedek yükleme sırasında hata almışlar ve limitsiz sunucumdaki 30 siteden 3 site kaldı geriye kalan 27 site silindi mailler gitti.
Firmayı aradım yapabileceğimiz hiçbirşey yok diyorlar.
Neden silindi yada nasıl bir hata oldu nasıl kurtabiliriz diye sorduğumda ise aşağıdaki yanıtı aldım.
Fakat yazılımsal olarak hiçbir şey yapmadım ben ki yapsamda sunucuda olan yedeği nasıl geri alamıyoruz anlam veremedim.
Bu durumu nasıl çözebiliriz ? Gerekirse sunucu değiştiririm
"Bu sorun hosting hizmetinizin sistem dosyalarınızdaki bir sorun kaynaklı olarak meydana gelmiş olabilecektir. Bu durum genellikle sistem dosyalarına kullanıcı tarafında gerçekleştirilen müdahaleler, yazılımın ya da yazılım üzerinde çalışan bileşenlerin sistem dosyalarına müdahale etmeleri gibi durumlarda meydana gelebilmektedir.Her zaman güncel 1 yedek saklandığı ve yeni bir yedek alındığı zaman eski yedeğin üzerine yazıldığı için farklı tarihe ait bir yedekte bulunmamaktadır."