J2-J5 gibi modeller ile IPhone 5 bile kıyaslanamaz tabiki ama sizin yerinizde olsam üst model Android'lere bakardım.
Eskiden çalıştığım yerde şirket telefonu IPhone 7 Plus'du kendi telefonum Galaxy S8 ile yan yana koyunca cidden bana göre komik bir görüntü oluşuyordu, ikisinin tasarımları çok çok farklı 7 Plus çok aşırı kaba bir telefon.
Beni yanlış anlamayın hocam ama, ben ille de altta ve üstte koskocaman çerçeveleri olan kaba, kalas bir telefon alıcam diyorsanız şiddetle öneririm. (Ios'a lafım yok)
Benim telefonum plus değil fakat 7 Plus olan telefonun ekranından daha büyük ekranı var ama yan yana koyunca 7 Plus daha büyük gözüküyor sonsuz çerçeveleri yüzünden.
TIKLA
Ios için alıyorum hocam dediğim gibi binbir emekle biriktirdiğim ödevlerin, sunumların vs. tekrar silinmesini istemiyorum. Fazla uygulama kullanan biri de değilim o yüzden 7'yi seçtim bakalım halen araştırıyorum 2-3 yıl kullanabileceğim telefon olsun yeter zaten hor kullanan biri de değilim şuan 1.5 yıldır kullandığım telefonda en fazla kılcal çizikler vardır.
Cevabınız için çok teşekkürler
Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız plus serisi, telefonda konuşmak için düz 7 alabilirsiniz. 7 plus çok büyük ve çok düşüyor elden cepten her yerden. Arkadaş üzerine yatmış telefon yamulmuş. O şekilde kullanmaya devam ediyor. Küçük telefon kullanım açısından daha rahat oluyor.
Plus'ta karar kıldım hocam yine de acele etmemek için TR/EN videolara bakıyorum kullanıcı yorumlarına göre hareket edeceğim. Cevabınız için teşekkürler