Merhaba,

Siz hem detaylı bir bilgilendirme metni, hem de İhtiyacınıza çözüm olacak bir hizmet teklifi sunduk. İnceledikten sonra geri dönüşünüzü rica eder,

İyi çalışmalar dileriz.

fRee_Redd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, reseller kullanıyorum fakat istediğim verimi de alamıyorum vps daha önce almışlığım var ama kullanım konusunda çok bilgiye sahip değilim. Açık olmak gerekirse 10 a yakın belki biraz daha fazla hesap barındıracağım bir iki proje hesaplar dışında %80 i kurumsal hesap olacağından minimum seviyede olan iş görür düşüncesindeyim.

Resellere alışkanlığımızdan ve hep cpanel yedek al veritabanı aç kapat hesap aç mail aç vs vs. kullanımı sanki daha basitlikten veya hep ona aşina olduğumuzdan cpanel vazgeçilmezim oluyor arasında ne gibi fark var? Plesk kullanımı mı zor ya da karmaşık mı bilmiyorum.

Şimdi vds düşünüyorum hostingler hızlansın diye vds düşünüyorum paylaşımsız sunucu olsun diye daha başka neden vds düşünmeliyim bilemedim sanırım sıralamada yükselmede de faydası olacak hızlı açılacağından..

Whm/cPanel olarak satışlar pahalı mı? Satış mı yok pek göremedim. Gönül cpanelden yana onu öğrenip azda olsa kendi işimi görebildiğimden sanırım, bi taraftan da plesk olsa sanki yarı yarıya neredeyse inecek fiyat gibi geliyor bana bilemedim.

Bu konularda hem fikrinizi almak istedim hemde cpanel mi plesk mi karar veremedim. Firmalar hosting alıyormuşcasına yardımcı oluyorlar mı? Dediğim gibi çoğu kurumsal site olacağından çok bi sorun çıkartacak biri olmadığımı düşünüyorum sunucudan yana sorun yaşamazsak