Yıllarca babamdan kaca kaca metin2 oynadim. Bu sene avukatlik stajimi yapiyorum. Universiteye Turkiye derecesiyle girmistim. Ama biliyorum ki babam o gun izin verseydi olmazdi. Engel ol abi hic oynamasin ama hayatini yasamasini da sagla. Zorluklari gorsun. Ileride seni mutlaka anlar.
eminin anlayacak... Ne güzel babana hezaman dua et... Oda hoş görülü olsaydı.. belki daha kötü yerlerde olurdun... bende elimden geldince engellemeye calısıyorum arada ödüllendiriyorumda tabi.
İnsan yapısına aykırı birşey engel koymak zamanla ona ulaşmak için yalanada başvurur yapma dediğinide yapar bi engel koyma o an fikrini değiştir atıyorum kalk yemek yemeye gidelim gezelim tozalım ve engelde koymamış olucaksın zamanla oynama süreside düşücektir benim tahminim bu yönde.
teşekkür ederim, yanlız dediğiniz şekilde yaptım ama bunla yetinmiyor eve geldiğimizde veya işi bittiğinde hemen ps veya pc oturuyordu eee baba bugün hiç oynamadım diyor kendi kendine kızıyor iyice akrasifliğe bağlıyordu.. Şuan en iyisi bu şekişlde diye düşünüyorum.. yinede saol tavsiyen için
Çocukluğum aklıma geldi, bilgisayarı soğuk odaya koymuşlardı, zaten maximum 30 dakika dayanabiliyordum montla oturarak o da cs 1.3'ün hatrına

Biraz acımasızca ama bu yöntemi deneyebilirsiniz
hocam bazen oda işe yaramaz... (her odada kalorifer)
eminin anlayacak... Ne güzel babana hezaman dua et... Oda hoş görülü olsaydı.. belki daha kötü yerlerde olurdun... bende elimden geldince engellemeye calısıyorum arada ödüllendiriyorumda tabi.
teşekkür ederim, yanlız dediğiniz şekilde yaptım ama bunla yetinmiyor eve geldiğimizde veya işi bittiğinde hemen ps veya pc oturuyordu eee baba bugün hiç oynamadım diyor kendi kendine kızıyor iyice akrasifliğe bağlıyordu.. Şuan en iyisi bu şekişlde diye düşünüyorum.. yinede saol tavsiyen için
hocam bazen oda işe yaramaz... (her odada kalorifer)
Hocam bugün komşunun çocuğu(7) geldi yanıma, annemin interneti yok bana Enes Batur açarmısın diyor.
Aslında internetleri var ve annesi kızdığı için benden istiyor, ben de açmadım tabiki. Enes Batur'u izleyeceğine boş duvarı izlesin daha yararlı.
Aynen kardeş bizimki oyun olmaz ise youtube izliyo onun hakkında