Merhaba değerli fortnite severler, benimde severek arada oynadığım bir oyundu lakin artık oynamıyorum evimde kısmi oalrak yasakladım.
Oglum 12 yaşında ve sadece hafta sonları 2,5 saat izin veriyordum ,aha kalkıyorum bu son el diyesiye 3 saat oluyordu ,neyse hafat sonu 3 saat izin veriyordum oynamasına lakin bu 3 saat 4 oldu daha sonra 5 oldu daha sonra 6 oldu...Ne zaman oynadığını görsem hemen saate bakıyorum 3 saati gecmiş ise direk sorgusuz kapatıyorum...Bizim anlaşmamız hafta sonu saat 11:00 dden sonra PC veya playstation acılması idi.
Lakin bu ani kapatmalarım ve oyunu aşırı oynaması çocugun akrasif olmasına neden oldu... Cok bağırmaya başladı, kardeşine yerli yersiz kızmalar, oyun grubundaki arkadaşlarını kardeşinden daha üstün tutması, dışarıya cıkmaması,sosyaleşmeme, artık yalan söylemeye başlaması daha ne deyim neler ortaya cıktı.. hepsi bu oyundan dolayı ilk oynadığı zamanlar yoktu, nezaman 3 saat oyundan fazla oynamaya başladı ozaman yavaş yavaş cıktı bu....
ilk zamanlar PS kollarını sakladım belirli saatlerde verip belirli saatlerde almaya başladım, PC Sifre koydum... Buda yetmedi PS telefonla oynamaya başladı... Baktım bu olmuyor...
dersleri iyice kötüye gitmeye başladı....
Tek carem fortnite kaldırmak oldu....
Şimdi PC acık PS de acık ama içlerinde fortnite yok...
Valla dünya varmış şuan

ne dövüş ne kavga...
HEr iyi not getirdiğinde ve bazı tatil günlerinde izin veriyorum...
Başka carem yok varsa yorum olarak tavsiyelerini alabilirim.