yahyagokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizdeki sorunsuz son yedeği yeni bir database açarak yükleyip config.php dosyasından da database ismini yeni yüklediğiniz yedeğe yönlendirip dener misiniz? Muhtemelen sorun yaptığınız dil değişimi ile alakalı gibi duruyor ama anlamak için dediğimi yapmanız lazım

Hocam Hakliydiniz, Dil paketindenmis. admincp de dillere bakarken ikitane türkce oldugunu gördüm, digerini secerek aktif edebildim. Ve butonlar görünmeye basladi, ama dedigim gibi bu dil paketindede türkce karakter hatalari varmis.

Örnek böyle yaziyor tüm türkce Karakterleri

Ve sayfanin bircok yerinde halen vb_session dolu diyor, ama öyle bir tablo bulamiyorum. admin cp nin icindede tablolari düzelt yada tamir et secenegi var, orada bircok vb_ seklinde tablolar var ama session yok?

yada bu hatada geliyor artik:
Invalid SQL:

SELECT prefixset.prefixsetid, IF(forumprefixset.prefixsetid IS NULL, 0, 1) AS selected
        FROM vb_prefixset AS prefixset
        LEFT JOIN vb_forumprefixset AS forumprefixset ON
            (forumprefixset.prefixsetid = prefixset.prefixsetid AND forumprefixset.forumid = 21)
        ORDER BY prefixset.displayorder;

MySQL Error : Illegal mix of collations (utf8_turkish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,IMPLICIT) for operation '='
Error Number  : 1267