BaSenator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eminim.

200 liraya yapılan işten bir hayır gelmez. Hadi yaptın çok da iyi oldu diyelim bir çok satış yaptın yarın bir gün güvenlik açığı ortaya çıktığında herkesle ilgilenemeyeceksin. Sürümden kazanmayı planlıyorsun ama senin de başına dert olacak satış yaptığın insanlar. Hem de sen onlara hizmet veremeyecek noktaya geleceksin. Bunlar bildiğimiz, gördüğümüz senaryolar.

Anca günü kurtarırsın böyle hoş gerçi bugünlerde herkes günü kurtarmaya çalışıyor verilen hizmetlerin alayı vasat.

mediocrite partout...
Hizmet verdiğim kişilerin sizin ile konuşup memnuniyetlerini iletebilirim isterseniz. Kod yazmaktan hoşlanıyorum ve yazarken her projede kendimi birazdaha geliştiriyorum. Lütfen kendi huylarınızı başkalarında aramayın.

NeTZeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama kira, stopaj, vergi, personel, bağkur,yol, yakıt, yemek, temizlik söylediğinizle günlük bir firmanın tabldot yemeği karşılanmıyor bu söylediğiniz hak yemek değil hakka girmek oluyor.
Tabikide haklısınız. Fakat dediğim gibi ; Genç bir geliştiriciyim ve 10 yıldır bu mesleği yapıyorum neredeyse. Ufak bütçesi olan ve web sitesi kurmak isteyenler için bir fırsat sadece.