Hocam bak şimdi herşeyi unut bana kulak ver yapcağın işlem, direk tanıtım yazısı yazdırmak en büyük yaptığın hatadır. Yayınlatacağın yazı, örneğin oyıun haberleri sektörü ise, tanıtım yazısı yazdırmak yerine kendin oyun haberi içeriği hazırlayacaksın ve makalede 2 adet keyword kullanacaksın, bu kullanacağın keywordlar ana domaine değil alt kategorilerinin linki olacak, örneggin. Kelime oyun incelemeleri: sitecom/oyun-incelemeleri diğer kelime konsol haberleri: sitecom/konsol-haberleri seklinde olacak. Daha sonra makaleye ekstradan, hangi sitede yayınlanacaksa o sitenin her hangi bir içeriğinin linkini makalende keyword oluşturup ekleyeceksin. Bu sayede link çeşitliliği olmuş olacak. Kazancın şu.

1. Haber olarak yayınlatacağın içerik organik ve doğal görünecek.
2. Arama motoru botları bunu kelime yükseltmek için değil, kullanıcıya yarar bir içerik olarak göreceği için değerli olacak.
3. Doğal link yapısına sahip olmuş olacaksın.

Sadece siteni tanıtan ve keyworde yüklenen bi site tanıtımı yazısı, hiç bir işe yaramayacaktır.

Bunun yerine haber makale içeriği olarak kombine edip, link çeşitliliği yapıp yayınlatırsan bu sana oldukça güzel yarar sağlayacaktır.

Google’ın son dediği şey şu, kelimelerini yükseltmek için uğraşmayın kullanıcı odaklı içerikler oluşturun diyor. Bunu hem kendi sitende uygularsın, hemde makale yayınlatıcağın siteelerde bu şekilde yapman seo için en uygun olanıdır saygılarımla.