2 Sitede adsense onaylıdır. Adsense tüm onayları alınmıştır. Kesinleşen 905 TL Bakiyesi vardır. Bu ayın 21 inden sonra hesaba yatacak şekildedir. Para çekmesinde hiçbir engel yoktur. Bu ay 559 TL gelirlidir.
Sitelerim ile artık yeteri kadar ilgilenemediğim farklı sektörlere yöneleceğim için satma gereği duyuyorum . Sitelerimden memnunum ve elimden geldiğince emek vererek bu şekile getirdim.
Forumda üyeliğim yeni diye çekinenler varsa
@Databir; Abim konuya kefildir.
1 - Site :
https://www.bankalararasi.xyz/
Site wordpress altyapısındadır ve Sahifa tema kullanmaktadır. Site Adsense onaylıdır.
Site 7 Aylıktır
İndex sayısı 1000 aşmış , 809 Adet adet haber / makale karışıktır.
DA : 12
PA : 28 ( Aldığım coğu tanıtım yazısı ve linkler güncellenmemiştir)
Alexa Değerleri
TR : 4800
GLOBAL : 248.00
Siteyi ilk açtığım günden beri elimden geldiğince herşeyi kuralarına göre oynamaya çalıştım. Site yapısı ve içerik konusunda emek verdiğim bir sitedir.Alan adı xyz uzantılıdır. Lütfen xyz uzantısına karşı farklı bir bakış açısı olanlar yazıp her iki tarafında vakit kaybetmesine sebep olmasın. Her iki site için de gerekli tüm bilgileri , elimde olan analiz görsellerini ve tüm detaylarını anlatacağım. İyide kötüde olsa bir emek var sonuçta ...
1 . Sitem de ki hit %70 sosyal medya kalanı ise organik . Sosyal medyada bulunan bir grupda gönderi paylaşma imkanım var. Buradaki gönderinin içeriği haber şeklindedir. Haber grupta paylaşıldığında bazen bir haberden 10 k hit gelebiliyor. Onun dışında kendimin yazıp girdiği bilgilendirici makalalere de hit gelmektedir. Eğer site satılırsa alacak arkadaşa tüm detaylarını aktaracağım. Hatta gerekirse günde bir haber olmak şartıyla bahsettiğim gruba 1 ay boyunca ücretsiz arkadaşa göstermek amacıyla haber girebilirim.
Site 3 aydır adsensede ortalama 1000- 1200 tl kazandırmıştır. Buna ek olarak siteyi açtığımdan beri 1500tlye yakın backlink / yazı satışı yaptım . (Not site link çöplüğü değildir. Satmış olduğum linkler yıllık şeklindedir.En uzun günü kalan 3 aydır. Linklerin bitiş tarihleri kayıtlıdır alacak arkadaşa onuda vereceğim.
2- Site :
http://allmasternodes.online/index.php
Site MYBB altyapısındadır ve ücretsiz tema kullanmaktadır. Site Adsense onaylıdır.
DA : 1
PA : 4
Alexa Değerleri
TR : 7000
GLOBAL : 439.00
2.ci sitem daha 1.5 aylıktır. ingilizce içeriklidir. Yazılımı ücretsiz mybb forumdur. Sitenin içeriği kripto para , masternode coinlerdir. Alacak arkadaş bu şekilde içerik üretebilirse iyi bir sitedir. Bu sitede 100 ü geçkin ingilizce dilinde makaleler bulunmaktadır. Bu makalelere günde 10 - 20 arası hit geliyordur. Site adsense onaylıdır. 1 tıklamaya 50 60 tl aldığı olmuştur. Şuana kadar içeriklerden gelen tıklamalara verdiği en düşük 1 tıklama başına ücret 10 tl den aşağıya düşmemiştir.
3 Adet görsel verilmiştir. Alıcısına daha detaylı kontrol hakkı vardır.
Satışa çıkardığım sitelerimle ilgili tüm detayları yukarıda paylaştım . Lütfen detaylı okuduktan sonra gerçekten alıcı iseniz pm atınız .
Siteler için istediğim fiyat :
1500 TL ADSENSE BAKİYESİ SİZE KALACAK ŞEKİLDE 3000 TL'Dir. Yani siteler için için 1500 tl ödemiş olacaksınız.
Adsense hesabı da dahil devredilecektir.
Değenlendirin analiz edin... Siteler ortadadır . Alacak arkadaş benim gibi ilgilenirse 2 ay içerisnde sitelerin parasını çıkaracaktır.
Domainlerin bir tanesi Natro'da Birtaneside databirde kayıtlıdır.