insanın başına her şey gelir, canını sıkma Allah vermek isterse nasıl geldiğini anlamazsın, almak isterse de nasıl aldığını. deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.
yapabildiklerinle ve kendinle ilgili bana pm yoluyla ulaşır mısın? belki daha fazla kazançlar sağlayabiliriz sana.
ilk kazancını anlatınca, ben de günlerce araşıtırıp düşen güzel bir domain alıp 1 hafta içerisinde 100 tl kazanmıştım ilk başladığımda. inşallah yılmazsın ve güzel kazançlar elde edersin
Yapılmayacak adama yapmışsın dostum ama erdemlidir abimiz yaşına verir.
Önemli olan yanlış yapmanın farkına varman. Bende para kazanmak için başladım bu işlere ama göründüğü kadar kolay kazanılmıyor.
Yaptığın şeyin farkına varmışsın, Bir daha böyle bir şey yapılmayacağını öğrenmiş oldun bu durum da, Tecrübe ediniyorsun ve insan böyle böyle gelişiyor.
Sevgili Yıldır Kenter'in de dediği gibi:
"Hatalı olduğunu anlayan bir insanın bunu telafi etme çabasını gördüğümde özür beklemem. Bu bana özürden daha samimi gelir, bana samimiyet yeter."
Hatanı anlaman ve özür dilemen büyür erdemliktir. Hata yapıla yapıla öğrenilir. Umarım ders çıkartmışsındır. Tekrarını yaşamaman dileğiyle.
İngilizceniz varsa çevirmenlik teklif edebilirim.
Hatanı anlamanda güzel birşey hepimiz hata yapabiliriz
Net olarak yaşınızı bilmiyorum ama hatanızı farkedip herkesin içinde özür dileme davranışını gösteriyorsanız siz olgun bir bireysiniz.
Ticaretin altın kuralı : kar - zarar kardeştir.
Sanırım önünüzde çok uzun yıllar var ve ayağınızı yorganınıza göre uzatıp kendinden emin adımlar atarak hevesinizi kurmadan ticaret yapmaya ve değerli bulduğunuz projeleri hayata geçirmeye devam ettikçe başarı ortalamanız artacaktır.
Asla pes etmeyin. Sabredenler her zaman kazanırlar
Yanlışlığın nerede olduğunu anlamadım fakat bu kadar sıkma canını. Hepimiz insanız, hata yapmak doğamızda var. Önemli olan bu hatanın farkına varıp tekrarlamamak. Kimse doğar doğmaz bu işlere atılmadı, zamanla öğreneceksin. Ben de ilk ticaretimi yaptığımda (farklı bir forum) çok mutlu olmuştum unutmam o günü

Sonrasında bu şekilde sürekli satış yapacağımı düşünerek zamanla büyük hayal kırıklıkları da yaşadım. Kardeşim bu işler bu şekilde; bir gün 10 satış yaparsın 2 hafta hiçbir şey.
Bu arada ilk ticarete gelmişken konu, ben de bu mutluluğu birkaç yıl önce bana yaşattığı için
@Mehmetmasa; hocama teşekkür ederim
Ticarete 15 yaşımda girdim ve şuan 22'imdeyim. Bana gülseler de yükseklere baktıkları vezirlere yetişiyorum. 3 zarar etsende zamanla 5 kazanırsın. Ama nabzı bilip iyi izlemen gerekir. Ustalık işi falan ama zamanla yavaş yavaş ticareti öğrenirsen sen de yaparsın. Takıldığın yerde çekinme buyur yaz. Gençlere bizden tam destek. 👍
Hepinize özel bir teşekkür borçluyum ve teşekkürlerimi ileteceğim de söyleyeceğim şu ki inanın 5 dk önce aşırı moralim bozuk iken şuan sayenizde yaşadığım mutluluğu anlatamam hepinize çok teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için

@technoturk;
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için