Yazının başında da söylemişsin ölümden kaçış yok bu zaten en acı gerçeklerden birisi fakat ölümden kaçış yok diye de tedbirsizlik, boşvermişlik hem dini bakımdan hem de insani bakımdan tamamen yanlıştır.
5.Kattasın dışarı çıkamayacaksın gibi bir düşünceden ziyade eğer böyle bir imkanım yoksa şu an nasıl bir önlem alabilirim diye düşünmek olacaktır. Korku meselesi de gayet doğal herkes elbetteki ölümden korkar maksimum zaten daha ötesi var mı?
Bir de son olarak şu son yazdığın kısım çoğu kişi bu ifadelerden dolayı islamiyeti yanlış anlıyor ve özellikle çocuk kesim genç bile demiyorum doğrudan inançsızlığa yöneliyor. (Sorgulayıp dinden çıkanları kastetmiyorum)
Allah herkese namaz kılmayı tövbe etmeyi nasip etmez kavramı yanlış, eder. Kalp mühürleme olayı da kuran da geçiyor fakat onu da yanlış şekilde lanse ettikleri için yanlış anlıyoruz.
O zaman ben de sana şöyle bir soru yönelteyim. Allah eğerki yarattığı insanların kalbini mühürlüyorsa ve onları inançsız yaşama sürüklüyorsa ve bunun neticesinde cehennemle tehdit ediyorsa (haşa) ne kadar adaletlidir?