selamlar arkadaşlar shopify mağazam için sorunsuz bir şekilde mastercard visa vs yurtdışından ödeme alabilmek için bir entegrasyona ihtiyacim var. önceleri shopify payments kullaniyordum fakat 1 hafta içerisinde birkaç ödeme aldiktan sonra hesap incelemeye gitti tab TR'de oldugumuz için adamlar shopify payments özelligini kapatma kararı aldı haliyle kredi karti olayida ortadan kalkti. sonra stripe ile ödeme alabilmek için forumdan bir arkadaştan güya " sorunsuz " abd onaylı stripe hesabı aldım ödeme günü gelince stripe hesap sahibinin kredi kartı onayı gerekiyor dedi " sorunsuz " satın aldıgım hesap sahibine ulastigimda benim kredi kartim bile yok abi nasil onaylayayim dedi . haliyle stripe müşterilerden toplanılan paraların önce bir kısmını refund için ayırdı onay işi olmayinca da tüm gelen paralari aynen kartlara iade gönderdi. olan tabi bizim reklam harcamalarina ve zamanimiza oldu üstüne üstlük bide müşterilerden laf yedik.
neyse buraya kadar anlatılandan umarım sorunu anlamişsinizdir. şirketim vs olmadigi için diğer entegrasyon olaylarini yapamiyorum ama bi şekilde bu olayi halletmem lazim ücreti karşiliginda yardimci olursaniz sevinirim. daha önce başima gelen olay gibi olmasin mümkünse sorunsuz bir şekilde payment gateway ayarlayacak ve arkasında duracak bir arkadaşa ihtiyaç vardir.