fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Boyun fıtığı için fizyoterapiste gitmiştim. Manuel terapi de uyguladı fakat ben faydasını görmedim. Bu alanda gerçekten uzman birini bulmanız gerekiyor. Sizlere daha farklı bir tavsiyem var. Annemde iki farklı bel fıtığı var. İki farklı doktora gittiğimizde ikisi de ameliyat dedi. Sonra çevremizde iki kişiden farklı bir öneri aldık. İstanbul Kadıköy'de bir beyin cerrahi uzmanı varmış, fıtıkları korse yardımı ile tedavi ediyormuş. Annemi yaklaşık 3 hafta önce götürdük ve tedavisi şu an devam ediyor. Size de tavsiye ederim. Bir söz vardır çok severim: "Umut kalacağına, emek kalsın" Şifanın nereden geleceği belli olmaz. İsterseniz araştırın. Doktor ismini ve numarasını özelden ulaşırsanız size vereyim. Allah şifa versin.
Teşekkür ederim hocam. Sizin de dediğiniz gibi uzman bir kişi arıyorum. Çok yaygın bir yöntem olmadığı için çok fazla uygulayabilen de yok. Dediğiniz yöntem için Bilgileri gönderebilirsiniz."Umut kalacağına, emek kalsın" bu dediğinizi çok doğru eğer bir gün ameliyat olacaksam bile bunun diğer yöntemleri uygulayıp sonuç alamazsam gerçekleşmesini istiyorum.