Türk Telekom firmasından ben de kurtulamıyorum. 2013 yılından bu yana Türk Telekom evde internetini kullanıyorum ve en son taahhüt için aradıklarında daha fazla bu firmayı kullanmayacağımı söylediğimde ön iptal için bir şeyler oluşturdular, Türk Telekom bayisinden imzalı olarak iptal ettik. Biraz zaman geçtikten sonra tekrardan aradılar ve daha ucuz fiyat, daha yüksek hız teklifi ile geldiler ve kabul ettim. MNG kargo ile modemi ve yanında imzalanması gereken evrakları(abonelik sözleşmesi) vs gönderdiler fakat mng kargonun adana aktarmasında takıldı kaldı, dağıtım şubesine gitmedi ve ben 30 gün kargo gelmesini bekledim.
Bu bekleme süre zarfında hem kargo şirketine hem de Türk Telekoma sayısız şikayet oluşturdum ama ilgilenen yok. Sağolsun Turkcell beyciğim 1 hafta içerisinde fiber hat çektiler ve kurulumu yaptılar hatta mahalledeki dolabı bile değiştirdiler.
Geçen bir ara Türk telekomdan arandım ve kargonun gelip gelmediğini sordular, ben de uzun süre beklediğimi ve iki firmaya da bir sürü şikayet açtığımı ama hiç kimsenin takmadığını söyledim. Başka bir firma ile anlaştım dediğimde ise bana şunu dedi; Kargoda gelecek olan evrakları imzalamadıysanız aboneliğiniz başlamaz, ama isterseniz biz tekrardan gönderelim siz de diğer firmadan tekrar bizim firmamıza geçişinizi yapın, taahhüt yapıldı ise bir miktarı karşılanacaktır.
Hayır istemiyorum iyi günler dedim kapattım ve geçen ay Türk Telekom internet faturası gelmiş

arayıp sorduğumda ise imza atmasam ve telefonda onay versem bile abonelik başlayabiliyormuş onu öğrendim. Şaka gibi bir firma yahu