@EftalBulut; Eftalim bu özelliği sana zahmet geri getirelim sanırım moderatörler böyle bir talepte bulundu. bana sormadan genel konulara karışmamaları gerektiğini yazıyorum şimdi.
Sizin olayınız konudan alakasız farklı alışveriş kategorileri çok fazla dağıtmadan biraz daha fazla alt kategorilere bölünmeli çünkü kullanıcılar hangi ürün nerede bulamıyorlar sayfalarca geziyorlar.
karar tabi ki sizindir lakin bu şekilde konular alt kategorilere bölündüğü zaman kimse konuları okumuyor. Kategori moderatörümüz
@deLi sağolsun elinden geleni yapıyor ben farkediyorum ama aksesuar kategorisine taşınan konumuzdan bir daha sipariş alamıyoruz. Kategoriye girerseniz konu okunma sayılarının düşük olduğunu görebilirsiniz. Yüksek olanlarda önce alışveriş kategorisine açılan daha sonra aksesuar kategorisine taşınan konular oluyor.
ŞU KONUM taşındı oraya sürekli sipariş gelirken bıçak gibi kesildi. Taktir ve karar tabi ki sizlerin bizde bu oluşum sayesinde ekmek kazanan insanlarız lakin çok fazla abartılmadığı sürece alt kategorilere taşınmaması bizim için daha iyi olacaktır. Atıyorum günde 10 konu açıyorsam taşınsın ama haftada 1 konu açıyorsam taşınmasın gibi karar alınabilir böylece kategoriyi şişirmemiş oluruz. Şuan mesela maskeden başka konu göremiyoruz böyle olunca alt kategori gerekiyor ama 1 tane akg kulaklık konum var buda alt kategoriye alınınca geçmiş olsun