Bugüne kadar 30 bin üzerinde maç oran analizi çıkarttım ve sürekli maçlardan önce tahminlerde bulundum uzun süre boyunca böyle devam ettim..(Yaklaşık 1,5 yıl) Ve karşıma çıkan tabloda eski maç oranlarına bakarak gelecekteki maçların tahmini doğru çıkmıyor sürekli kaybediyorsun.. Geçmiş maç oranlarıyla gelecekteki haftalarda oynayacağın 10 maçın en fazla 3 tanesi tutuyor.. Çünkü iddaaya ne kadar kafa patlatırsan patlat adamlar 15 günde bir oranlarla oynuyor.. Örnek; Geçen haftaların x.x.x oranları hep maç üst veya kg var bitmişken sonraki haftalarda iddaa sistemi aynı oranları öyle bi ayarlıyor ki bu sefer aynı oranlar alt ve kg yok olarak bitiyor... Yani iddaa'da kazanmak istiyorsan oynamayacaksın paran cebinde kalacak.. Ve bu analizlerle kimse sürekli kazanmaz, geçmiş maçlardaki oranlar sadece 10-15 gün işe yarar sonrasında yeni oranlar farklı farklı sonuçlara gebe olur..Siz 1 hafta içersinde oran analizi yaparak gelecek maç tahminlerinde bulunurken o oranlar farklı sonuçlar doğuracaktır (maç tahmin ettiğiniz gibi bitmeyecektir.).. Yani iddaa sistemini ayarlayanlar eşşek mi sürekli millete kaybettirip o parayı'da gidip tanımadığı etmediği birine sürekli kazandıracak.. Öyle olsa adamlar iddaayı kaldırır.. Oynayanların keyfine karışamam oynasınlar ama kimse üzülecek kadar para kaybetmesin..